Navijači Ajaksa neće da vide Snajdera: Ta budala nije dobrodošla u naš klub

5
vesli snajder-dušan tadić
(FOTO: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Postao je nakon završetka fudbalske karijere Vesli Snajder po dugačkom jeziku. Nije se libio da oplete po Ajaksu i Dušanu Tadiću što bi sada moglo da ga košta novog posla.

Uprava Ajaksa je želela da dovede Snajdera u klub. Smatrali su da bi bivši holandski reprezentativac iskustvom, znanjem i kontaktima mogao da pomogne da se napravi iskorak nakon prošle, užasne, sezone.

Međutim, navijači Ajaksa su revoltirani tom idejom izdali oštro saopštenje u kojem su poručili da legendarnog plejmejkera ne žele da vide u klubu!

“Da budemo potpuno jasni: ova budala nije dobrodošla u naš klub! To smo mu otvoreno poručili pre tri godine, da je persona non grata u klubu. I to ne važi za samo nekoliko patetičnih godina, koliko su potrajala njegova dva propala braka, nego zauvek. Vesli, ako je i jedan odsto glasina o tvom povratku u Ajaks tačno, ti si onda više od idiota. Ako je to tačno, ti si šizofrenik”, stoji u proglasu navijača holandskog giganta.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Ono što ih je toliko izrevoltiralo su pređašnji Snajderovi gresi. Činjenica da je organizovao oproštajnu utakmicu u Utrhetu, gradu gde je rođen, ali i u klubu gde nikada nije igra, umesto u Amsterdamu gde je ostavio veliki trag.

Nisu to mogli navijači Ajaksa da mu oproste i zaborave. Kao ni to što je neretko kritikovao igru i poteze kluba. Otuda Snajder i neće moći da uđe u upravu…

Bonus video:

5 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime