Udarac tinejdžera tokom izlaska sa terena! Zašto to, Džejmi? (VIDEO)

Bilerikej taun je ekipa koja liči na mali drim tim, tamo su Končeski, O’Hara, Penant i još neki igrači koji su igrali profesionalni fudbal. Sada igraju u istom timu ali im ne ide dovoljno dobro.

Bilerikej taun je ekipa koja liči na mali drim tim, tamo su Končeski, O’Hara, Penant i još neki igrači koji su igrali profesionalni fudbal. Sada igraju u istom timu ali im ne ide dovoljno dobro. Nakon jednog od poraza u prošloj sezoni, desio se incident.

Protivnik je bio isti kao i pre nekoliko dana u FA kupu. Tada je Bilerikej gostovao Lederhedu i takođe je poražen. Tada je rezultat bio 3:2, a Džejmi O’Hara je izgubio živce. Nesportski potez prilikom ulaska u svlačionicu je sada došao na naplatu.

Dečak koji ima 14 godina i čiji identitet nije poznat je pružio ruku Džejmiju a onda je sklonio dovoljno brzo da bivši igrač premijerligaških klubova ’’padne’’ na foru. Iznerviran rezultatom ali i tim postupkom uradio je nešto skandalozno. Okrenuo se i dečaka udario pesnicom u facu.

Bilerikej danas gostuje Harlou i ogroman je favorit!

Nastala je gužva, pokrenut je sudski postupak a sada je odlučeno da će Džejmi O’Hara morati da plati za učinjeni prestup. Kazna nije previsoka jer će u narednom periodu igrač Bilerikeja morati da plati 400 funti kazne, 40 funti odštete, 50 funti direktno dečaku i 85 funti za tekuće troškove.

Bilerikej je od istog rivala poražen i pre nekoliko dana u kupu, iako je bio favorit. O’Hari to nije najveći problem, iako je otac troje dece njegova reputacija je sada dosta lošija. Dečak je izjavio da je sve to bila šala, Džejmi to nije razumeo na taj način pa će ga ovaj incident koštati preko 500 funti.