Trocifrene kvote, fenomenalne isplate i još bonusi! Samo u Meridianu!

bonus Meridian

Još jednom smo nagradili naše najbolje igrače! Oni sa najboljim tiketima odigranim od petka do nedelje uveče mogu da se pohvale da su na startu nove nedelje dobili i bonus!

10.000 RSD dobio je Branislav B. koji je uspeo da pogodi kvotu od čak 165.15. Ovaj bonus je itekako zaslužen, jer za većinu klubova sa ovog tiketa niste ni čuli! Dokazao je Branislav da je pravi majstor, igrajući 4+ na čak šest mečeva, a tu su bili mečevi rezervnih timova PSV-a i AZ-a, a bilo je tu parova sa Jamajke, iz Azije, nekih nižih liga, ali i iz daleke Azije.

KAKO DO BONUSA U SRBIJI? SAZNAJ VIŠE OVDE!

U Crnoj Gori smo imali samo malo lošiji tiket – sa pogođenom kvotom 148,60. Saša K. je odigrao tiket na niže engleske lige, dodao mu je dva para iz Škotske i osim sa skoro 300€ dobika završio je i sa 100€ bonusa.

Birmingem i Norič odigrali su GG3+, kao i Milvol i Midlzbro, te Sautend i Donkaster. Na ostala tri meča prognozirao je 3+ – a svuda je taj rezultat i došao. U pitanju su bili dueli Vigana i Šefild Vendzdija, te škotski dueli Hamilton – Harts i Dandi Junajted – Danferlajn.

KAKO DO 100€ BONUSA U CRNOJ GORI? LAKO!

Poslednji bonus otišao je u BIH, gde je najveća pogođena kvota ovog vikenda bila 56.76. Ovo je još jedan tiket na golove jer smo na njemu imali pet parova na kojima je došlo 4+. Bilo je tu mečeva iz Skandinavije, Azije, ali i meč Seltika i Livingstona se našao na ovom tiketu.

SVAKOG PONEDELJKA DELIMO 100 KM U BIH!

Očekujemo u narednim nedeljama još bolje tikete, još bolje kvote i naravno nastavićemo da dajemo sjajne bonuse. Naredne nedelje nas očekuje početak Premijer lige, kao i start Lige 1, tako da će ponuda mečeva biti mnogo bogatija, a tu će biti i završetak Rodžers kupa, te mnogi teniski, fudbalski i mečevi ostalih sportova.

Ostani uz Meridian za još bolje kvote, još bolje bonuse i još više zabave!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime