Bajern je doživeo ubeldjiv poraz od Armanija u Evroligi. Razlika je bila čak 24 poena u korist Italijana, a trener nemačkog tima Andrea Trinkijeri mogao je samo da čestita.

Kako je rekao Italijan, nekadašnji trener Partizana, bila je to loša noć.

-Čestitam Milanu, zaslužili su pobedu. Bili su bolji u svakom aspektu igre. U koncentraciji, pristupu, čvrstini, kao i razumevanju šta je potrebno u utakmici. Mi se nismo pokazali, bila je ovo veoma loša noć i obrukali smo se. Ali je sada najlakše pokazati prstom (na krivca).

U sezoni kao što je ova, takve stvari se dešavaju. Ne bi trebalo, ali se dešavaju. Sada je na nama da najbrži mogući način nađemo pravi put – kazao je Trinkijeri.

Bajern je trenutno na šestom mestu sa učinkom 12-9, ali će u narednom kolu imati (barem na papiru) lakši zadatak. Igraće se sa Himkijem, poslednjim timom na tabeli sa skorom 2-19.

Mnogo više razloga za zadovoljstvo imao je kolega, Etore Mesina.

-Mislim da smo odigrali dobro. Po meni je igrač utakmice bio Kajl Hajns, koji je stalnio napadao i pomagao nam da povedemo. Kada protivniku dozvolite samo 20 poena u dve četvrtine, a 35 u tri, morate da čestitate ekipi. Morate da ih volite jer rade kao ludi – kazao je Mesina čiji je tim na četvrtoj poziciji na tabeli sa 13-7.

Lejkersi i dalje savršeni na strani, obračun Lebron – Janis pripao “kralju”

OBAVEZNO POGLEDAJTE: CRVENA ZVEZDA vs BARCELONA | NBA 2K21 Predictor #28 | @Beki

5 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime