Top MMA momenti 2018: Vaso Bakočević, Janičić, Radaković, Lazić (VIDEO)

Šta je tvoj utisak prethodne godine? Mi smo ispratili sve najbitnije mečeve srpskih boraca, pratili smo Megdan i još neke turnire po Srbiji, navijali za Vasa i intervjuisali mnoge druge borce! Bilo je kod nas svega za prave ljubitelje MMA!

Konor je ove godine menjao sport, pokušavao je da se oproba u boksu. Imali smo onaj čuveni incident sa autobusom, imali smo fenomenalan meč za titulu. Habib Nurmagomedov pobedio je i prigrabio pojas a mi smo i tu borbu ispratili iz studija.

POGLEDAJ UFC PONUDU!

Pričali smo o sve bitnom što se u MMA svetu dešavalo prethodne godine. Bilo da je reč o fenomenalnom Megdanu, najboljem domaćem događaju, ili o svetskim dešavanjima, kod nas ste se informisali. Šta je na tebe ostavilo najjači utisak.

Iz nekoliko naših intervjua, a gosti su nam tokom ove godine bili Bakočević, Janičić, Lazić, Radaković, Negucić i drugi, izvukli smo ono najzanimljivije. Mnogo smeha, mnogo iskrenih izjava i nekoliko prognoza mečeva!

Vaso Bakočević nam je najavljivao da se ničega ne boji, često nam pričao o Živku Stojmenovu, a čuli smo i da je on idol Janičića, momka koji takođe ima veoma dobru karijeru do sada. Kladionica Meridian je često promovisala klađenje na MMA događaje, a Vasa to obožava.

Nekoliko puta se kladio, kaže da je pogodio neke parove i da je uspevao da nam uzme pare. Ne znamo da li da mu verujemo za to. Mada, sigurni smo da se više razume u ovaj sport od nas. Zato, kada sledeći put kod nas bude pričao o svojim predlozima, poslušajte ga!

TU JE I BELATOR!

Negucić i Radaković komentarisali su dešavanja u svetu, a od Stefana, jednog od najtalentovanijih naših boraca, čuli smo dosta zanimljivog. Pričao je o Fergusonu, Habibu, Fedoru, Konoru… Radaković je, za razliku od njega, imao i mnogo komentara o Janičiću, svom najvećem protivniku.

Ukoliko misliš da je bilo i nekih boljih MMA momenata, pregledaj ponovo sva dešavanja na našem jutjub kanalu. Izazivamo te da nam sastaviš bolju listu. Naravno, nastavi da pratiš Meridian jutjub kanal jer te i u novoj godini očekuju mnogi događaji koje ćemo ispratiti sa lica mesta!

https://www.youtube.com/watch?v=j7sLG0baf8k

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime