Top fudbal momenti 2018: Lalatović, Bard, Savić, Iliev, Eze, Pantić, Jovičić (VIDEO)

frapar-liga-sampiona-juventus-dinamo-kijev-dinamo bukurešt-doping-kokain

Meridian UŽIVO emisija je tokom ove godine ugostila više od 60 najeminentnijih ličnosti iz sveta sporta, a evo i izbora najboljih izjava iz emisije kada je fudbal u pitanju!

Naši gosti su bili fudbaleri Crvene zvezde, Partizana, Voždovca, Vojvodine i Žarkova. U gostima su nam bila dva bivša selektora reprezentacije, te Goran Stevanović koji je bio pomoćnik u stručnom štabu Ilije Petkovića.

Od trenera tu je bio šef struke Radničkog iz Niša Nenad Lalatović kao i Aleksandar Janković. Ugostili smo najeminentnije sportske novinare, te ljude iz sportskog sektora velikih klubova poput Ivice Ilieva i Dragana Mladenovića.

U našoj emisiji ste mogli da čujete i čelne ljude najvećih klubova u Srbiji, kao i ljude koji o fudbalu pišu na neki drugi način poput Branka Rosića.

KLADI SE NA FUDBAL I U NOVOJ GODINI!

O fudbalu su u Meridian UŽIVO emisiji pričali i neki sportisti koji se bave drugim sportovima poput Andrije Gerića i Nenada Peruničića.

Teme su bile razne – Crvena zvezda i Partizan, ovogodišnji nastupi večitih rivala u evropskim takmičenjima. Mnogo se pričalo o Svetskom prvenstvu, kao i o reprezentaciji Srbije, Slavoljubu Muslinu, Mladenu Krstajiću i Sergeju Milinković-Saviću.

Naravno da smo pokušali da se osvrnemo i na dešavanja u domaćem fudbalu, razgovarali smo i o nižim ligama, klubovima iz Superlige, mladim talentima i igračima koji dolaze.

Napišite nam koga biste želeli da vidite u našoj Meridian UŽIVO emisiji u 2019. godini i mi ćemo se potruditi da Vam izađemo u susret!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime