Top 5: Sve na Peru, Dansku i Obalu Slonovače pa kud’ puklo!

Do srede ćemo znati svih devet preostalih učesnika Svetskog prvenstva. Do tada, će biti potrebno da se odigra još nekolicina mečeva, a tokom predstojećeg vikenda, ovo je pet mečeva u koje najviše verujete. Ima tu i baraža i prijateljskih, bez mnogo mozganja – uglavnom su sve fiksevi. Pa da vas vidimo… 

Rusija – Argentina 2 (1.75)

Argentinci su se jedva plasirali na Mundijal pobedom u poslednjem kolu kvalifikacija i već su iskoristili priliku da posete Rusiju. Domaćin Svetskog prvenstva je realno dosta lošiji tim, videli smo ih i na Kupu Konfederacija i ovde je dvojka „unapred viđena“. 

Novi Zeland – Peru 2 (1.75)

Interkontinentalni baraž je uvek zanimljiv, ali ovaj put to možda i neće biti slučaj. Peru je igrao sjajne kvalifikacije i sada su na 180 minuta od prvog Mundijala posle 36 godina. Novozelanđani možda imaju „haku“, ali to ne bi trebalo da mnogo uplaši Džefersona Farfana i njegovu saigrače. 

Španija – Kostarika 3+ (1.53)

Vrlo jednostavno. Španci su rutinski otišli na Svetsko prvenstvo, dok je Kostarika pokazala zanimljiv fudbal i u ovom ciklusu. Golovi se ovde svakako moraju očekivati, pa i vaših 3+ itekako imaju logike. 

Danska – Republika Irska 1 (1.75)

Danci su favoriti u ovom dvomeču baraža. Irci nisu baš mnogo pokazali u grupi D, završivši iza Srbije i ekipa predvođena sjajnim Kristijanom Eriksenom ima više igračkih kvaliteta. Možda ovaj meč bude dosta tvrd, ali rezonski prednost dajete Skandinavcima. 

Obala Slonovače – Maroko 1 (1.85)

Ključni meč njihove kvalifikacione grupe. Sve staje u ovih 90 minuta. Maroko ima bod prednosti i remi će im biti dovoljan da obezbede put u Rusiju, pa će zato Obala Slonovače morati da napadne iz svih oružja. Očigledno želite da „narandžaste“ ponovo vidite na Svetskom prvenstvu…