Top 5 – Sreća prati hrabre!

Ovde su pet najhrabrijih igara na parove iz današnjeg programa, a među njima ima nekoliko fantastičnih kvota

Današnji Top5 tiket nosi fantastičnu kvotu jer nije običan. Ovde su pet najhrabrijih igara na parove iz današnjeg programa, a među njima ima nekoliko fantastičnih kvota!

Ređiana – Vićenca X (kvota 2.90)

Ostala su da se odigraju dva meča u ovom kolu italijanske Serie B a u jednom od njih će 15. Ređiana dočekati 6. Vićencu. Domaća ekipa je odigrala nerešeno u prethodnom kolu a Vićenca ima čak dva remija u poslednja tri kola. Sada vam nerešen ishod sigurno zvuči logičnije.

Brazil – Čile 2 (kvota 4.80)

Brazil se davno kvalifikovao za Svetsko prvenstvo. Jedne za njih potpuno nekarakteristične kvalifikacije, gde su tokom celog trajanja dominirali. Nismo na to navikli od njih. Sa druge strane će večeras biti Čile, ekipa koja ima kvalitet a kojoj su bodovi potrebni. Uz opuštanje domaćeg tima i mnogo borbe koju očekujemo od gostiju, dvojka bi mogla da bude iznenađenje dana!

Finska – Turska 1 (kvota 3.00)

Turci su ubedljivim porazom na domaćem terenu izgubili bilo kakve šanse da se plasiraju u Rusiju. I kada su ih imali, igrali su po principu toplo-hladno. Sada će verovatno kombinovati pa će šansu dobiti i neki igrači sa manje nastupa i manjom minutažom. Prilika za Fince, ekipu koja retko beleži velike pobede da stigne do tri boda na domaćem terenu.

Ukrajina – Hrvatska X (kvota 3.45)

Nerešen ishod sa ovog meča vodi Hrvatsku na drugo mesto u grupi, ali ne mora da znači da ih vodi u baraž. Domaćinu je neophodna pobeda, gostima je neophodna pobeda. Kada se dve ekipe sličnog kvaliteta potrude da stignu do pobede, moguće je da bude remi! Remi koji na kraju neće odgovarati nikome.

Srbija – Gruzija 1-1&4+ (kvota 2.90)

Naravno, svi verujemo u pobedu Srbije. Kada tu pobedu pojačamo golovima i prednošću na poluvremenu, dolazimo do kvote 2.90! A ni ne pomišljamo na scenario u kom su stvari drugačije. Rani gol, drugi u mreži Gruzina pre poluvremena a onda rutinsko odrađivanje posla i potpuna kontrola meča u drugom delu igre. Biće dovoljno, nek se ponovi rezultat iz meča sa Rumunijom koji nas je odveo u Južnu Afriku!