Top 5 – Samo plusevi u Evroligi!

Za danas ste se odlučili na klađenje na košarkaše. To nije neobično, fudbalska ponuda dana je slaba, igra se nekoliko mečeva Evrolige i to treba iskoristiti.

Za danas ste se odlučili na klađenje na košarkaše. To nije neobično, fudbalska ponuda dana je slaba, igra se nekoliko mečeva Evrolige i to treba iskoristiti. Pogledajmo tiket koji ste za danas sastavili!

Šved 20+ (kvota 1.85)

Verovatno najbolji napadač u evropskoj košarci danas. Svim timovima u ligi može da ubaci 20 poena a ukoliko se to ne desi nakon nekon razumnog broja uzetih šuteva, on neće prestati da šutira. Makabi je ekipa koja prima mnogo poena pa nema razloga da se takva situacija ne ponovi još jednom.

Dončić 19+ (kvota 1.85)

Nastavio je dobru formu iz prošle sezone i već sebe projektuje kao prvog favorita za poziciju broj 1 na draftu kada se odluči za odlazak u Ameriku. Granica deluje previsoko ali za ovog momka nema limita, on je već naučio kako da preskoči sve prepreke.

Štimac 11+ (kvota 1.85)

Srpski internacionalac ove sezone igra neverovatno. Nakon prošlogodišnje dominacije u reketu u turskoj ligi, sada dokazuje svoj kvalitet i u Evroligi. Iako je tokom karijere često bio potcenjivan i osporavan, retko mu se u poslednje vreme dešava da ostane na jednocifrenom broju poena.

Pangos 13+ (kvota 1.85)

Na poslednja tri meča je Žalgiris postizao 85 ili više poena. Baskonija je na novom početku, nakon problema sa početka sezone sada je stigla do forme ali i dalje primaju mnogo poena. Izuzetak je samo meč u kom su savladali Real, inače su jedna od najlošijih odbrana u Evroligi tokom nove sezone.

 

Tomas 12+ (kvota 1.85)

Rekli smo da na Makabijevim mečevima pada mnogo poena, pa zašto onda ne odigrati još jednog igrača sa tog meča? Vaš izbor je pao na Tomasa i ovo je idealna prilika da bivši igrač Barselone i Efesa postigne mnogo poena. Nisu ni Himkijevi defanzivci na najvišem nivou pa se može očekivati da Dešon Tomas prebaci granicu!