Top 5: Do puta na Mundijal uz Čelsi, Real i Monako

Real Madrid Viljareal
VILLARREAL, SPAIN - FEBRUARY 26: Manuel Trigueros (L) of Villarreal competes for the ball with Cristiano Ronaldo of Real Madrid during the La Liga match between Villarreal CF and Real Madrid at Estadio de la Ceramica on February 26, 2017 in Villarreal, Spain. (Photo by Fotopress/Getty Images)

Još jedan tiket pet najigranijih parova je pred vama. Ovaj put smo se usredsredili na vaše igre iz Meridian Mundijal lige, pa se pred vama nalazi Top 5 mečeva koji bi mogli da vas odvedu na Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Čelsi – Lester Siti tr 2:0 (6.15)

Neki britanski novinari su ovaj meč šaljivo nazvali derbijem Ngola Kantea, a dvostruki osvajač Premijer lige je sada u timu Plavaca. Možda je i to jedan od razloga zašto verujete u mirnu Čelsijevu odbranu, pa ovaj rezultat ne deluje nerealno. Bio bi to rutinski posao Čelsija ukoliko i bude 2:0.

Liverpul – Mančester Siti tr 1:1 (7.17)

Verovatno ćemo se svi složiti da nećemo biti zadovoljni ako do ovog rezultata i dođe, osim naravno onih koji su baš ovaj tip stavili na svoje Meridian Mundijal tikete. Nadamo se da će sve prštati, a i 3:3 je uvek bolje nego 1:1. No, Liverpul ima najbolju odbranu na domaćem terenu, a Siti najbolju odbranu u celoj ligi, pa možda ovo i nije tako neočekivano.

Monpelje – Monako tr 0:1 (7.17)

Monako možda ne briljira ove sezone kao prošle, i možda se bori sa Lionom za drugo mesto, ali to ne umanjuje njihove šanse protiv Monpeljea. Napad Kneževa nije onako ubojit kao pre 12 meseci i potvrdu toga možda dobijemo baš na ovom susretu.

Real Madrid – Viljareal tr 3:0 (9.74)

Čini se da mnogo verujete u kraljevski klub. Real je u očajnoj formi praktično otkako je počela sezona, te i nije baš mnogo verovatno da će talentovani Viljareal savladati ovako ubedljivo. U svakom slučaju, Žuta podmornica ostaje bez Sedrika Bakambua koji ide u Kinu, pa bi i to moglo da malo demorališe goste.

Eibar – Atletiko Madrid tr 0:1 (6.15)

Pa šta reći kada vidimo rezultat 1:0 uz Atletiko Madrid? To je već samo po sebi dovoljan preduslov da dođe da baš ovakvog rezultata, jer ekipa Čola Simeona voli da pobeđuje tesno. Ove sezone su ponovo povratili tu umetnost minimalnih pobeda, a gostovanja su uvek bolja opcija za teško izborene trijumfe. Zato nam poslednji par Top 5 tiketa deluje najbolje.