Top 5 NFL: Hendikepom na Džajantse i Nju Orleans

NFL
EAST RUTHERFORD, NEW JERSEY - DECEMBER 10: Rod Smith #45 of the Dallas Cowboys scores an 81 yard touchdown against the New York Giants during the fourth quarter in the game at MetLife Stadium on December 10, 2017 in East Rutherford, New Jersey. (Photo by Elsa/Getty Images)

Još jedna nedelja veče znači i još jedno uživanje za ljubitelje američkog fudbala! I ovaj put je na redu bogat program NFL lige, a pred vama se nalazi pet najigranijih parova.

Minesota – Sinsinati 41.5+ (1.85)

Vikinzi su i ove sezone sjajni i nalaze se na drugom mestu Nacionalne divizije, dok je Sinsinati pri dnu Američke divizije. Ovde bismo mogli da vidimo otvoren meč, pa ovih više od 41.5 poena zvuči primamljivo.

Nju Orleans – Njujork Džets H1 (1.75)

Još jedan meč timova iz različitih konferencija. Džetsi ne briljiraju ove sezone i van Njujorka imaju tek jednu pobedu, pa se od Svetaca očekuje da budu sigurni i ostvare ubedljiv trijumf.

Džeksonvil – Hjuston 1 (1.22)

Džeksonvil je jedan od onih timova koji će očigledno ići u plej-of, dok su Teksansi iz Hjustona ove sezone u teškoj poziciji. Vaša preporuka je čist “kec”, mada nije nezamislivo da se dogodi i veća pobeda, po mogućstvu sa nekim hendikepom.

Klivlend – Baltimor 2 (1.33)

Dovoljno je samo reći da je Klivlend zakucan za dno Američke divizije bez ijedne jedine pobede. Oni su jedini tim u čitavoj NFL ligi sa takvim učinkom, pa je “dvojka” više nego očigledan izbor.

Njujork Džajants – Filadelfija H1 (1.80)

Hajde i ovo da vidimo! Domaći su poslednji tim Nacionalne divizije, gosti su ubedljivo prvi. Ipak, čini se da verujete ekipi iz Velike jabuke.