Top 5 – Mnogo poena na košarkaškim mečevima!

Vaš današnji top5 tiket obeležili su košarkaši. Izdvojili smo pet igrača za koje mislite da će najlakše prebaciti granicu i postići mnogo poena za svoj tim večeras.

Vaš današnji top5 tiket obeležili su košarkaši. Izdvojili smo pet igrača za koje mislite da će najlakše prebaciti granicu i postići mnogo poena za svoj tim večeras. Pored 4 NBA igrača, tu je i jedan košarkaš iz ABA lige.

Brendis Rajli-Ros 11+ (kvota 1.85)

U ABA ligi se igra crnogorski derbi i ovo je jedini igrač sa vašeg tiketa koji ne igra u NBA. Na svim mečevima ove sezone viđamo mnogo koševa pa je igranje na pluseve dobra opcija. Mornar je u nizu od dve pobede, Rajli-Ros je u prethodnom kolu prebacio ovu granicu i nadamo se da će i večeras biti isti slučaj.

Lebron Džejms 28+ (kvota 1.85)

Kako je Lebron raspoložen ovih dana! Nekoliko vezanih poraza ekipe iz Ohaja ga je nateralo da se pretvori u zvezr i ubaci čak 57 poena na jednom meču. Svestan da će ove sezone stići do titule samo ako i on i ostatak tima budu na najvišem nivou, Džejms će morati da zasuče rukave!

Džejson Tejtum 12+ (kvota 1.85)

Sedam puta ove sezone je bio dvocifren a dva puta je ubacivao preko 20 poena! Za debitantsku sezonu, više nego dobar učinak. Ima tek 19 godina ali se već dokazuje u NBA i očekivanja su velika od njega. Draftovan je kao treći pik ovog leta, granice na broj njegovih poena će uskoro biti mnogo veće!

Blejk Grifin 22+ (kvota 1.85)

Ove sezone je u svoj napadački arsenal ubacio i šut za tri poena, pa je sada gotovo nezaustavljiv. Ume da igra i protiv niskih i protiv visokih igrača, uvek može da nađe segment igre u kom je bolji od protivnika i čini se, bar na početku ove sezone, da mu je prijao odlazak Krisa Pola. To će biti dovoljno za plus!

Nikola Vučević 18+ (kvota 1.85)

Naravno, tu je i pluščina na Nikolu Vučevića. Crnogorski reprezentativac igra odlično već nekoliko sezona a ove je postigao i lični rekord. Bruklinu je ubacio 41 poen! Inače mu je prosek na 18.4 pa bi trebalo da to prebaci i na meču protiv Bostona.