Top 5 iz Evrokupa? Prošlo je lagano, tiket je dobitan!

I KSS se oprostio od Milana Mačvana (FOTO: Starsport)

Svakoga dana na društvenim mrežama možete pronaći tiket sastavljen od vaših predloga. Na njemu se nalazi pet najigranijih parova tog dana a juče je izbor pao na strelce u Evrokupu. Juče sastavljen tiket je dobitan!

Na njemu su se našli Gibson, Brokof, Mačvan, Džonson i Kjurik. Na svakog je granica bila dvocifrena ali su košarkaši sinoć bili odlično raspoloženi. Kvote su, naravno, bile standardne, 1.85 za svakog. A vi ste pogodili pet pluseva za dobitan tiket!

Najraspucaniji je bio Kjurik koji nosi dres Zenita. Granica je bila 12, a Slovak koji ima američko državljanstvo je samo trojke šutirao 6 od 8! Da nije ubacio nijedan poen više, to bi bilo dovoljno. A ubacivao je iz svih pozicija i meč je završio sa 28 poena.

Šampion gostuje u Valensiji!

Sve je počelo u 17:00 kada je na parket izašla ekipa Lokomotive. Tim koji predvodi Saša Obradović ove sezone igra fenomenalnu košarku uz samo jedan poraz a Rajan Brokof je sinoć bio na visini zadatka. Granicu od 11 poena je lako prebacio jer je sa 20 poena bio najbolji strelac na meču.

Darušafaka je savladala Gran Kanariju. Di-Džej Sili je rešetao u poraženom timu ali je u pobedničkoj ekipi Džonson ubacio tačno onoliko koliko treba. Tj. dva poena više od granice koja je bila na 13. Najveća prepreka je preskočena, tiket je još uvek bio u igri.

Bajern se oporavio od poraza u prvom kolu Top 16 faze i uspeo je da savlada Lijetuvos Ritas. Privremeni kapiten reprezentacije Srbije je dao dovoljan doprinos. Milan Mačvan je ostvario dabl-dabl učinak. Pored 11 skokova on je na meču postigao i 12 poena. Taman dovoljno za dobitan tiket.

PAO je veliki favorit protiv Barselone!

I onda je sve bilo u rukama Budućnosti, Cedevite i Kajla Gibsona. Derbi ABA lige je odigran u Zagrebu a gosti su zabeležili pobedu. Do nje sigurno ne bi stigli da nije bilo 16 poena Kajla Gibsona. Lagano je prebacio granicu, nije bio pod pritiskom i doneo vam je dobitan tiket!

Top 5 iz Evrokupa? Prošlo je lagano, tiket je dobitan!

Sa ukupnom kvotom 21.67 i pet igrača koji su uglavnom rutinski prebacivali svoje granice, ovaj tiket je fantastičan. Ponovo se pokazalo da iskustvo koje imate u sastavljanju tiketa može da bude ogromna prednost. Ovoga puta vam je iskustvo donelo dobitak.