Top 5: Hrabro protiv Mančester Sitija i Intera!

Inter Lacio
Luis Alberto uskoro dobija novi ugovor od Lacija (Photo by Marco Rosi/Getty Images)

Ovaj vikend ste bili naročito hrabri! Pred vama je top 5 najigranijih najhrabrijih parova tokom poslednjeg vikenda 2017. godine. Očigledno verujete da se čuda dešavaju u vreme praznika.

Kristal Palas – Mančester Siti 1X (4.05)

Uh. Mančester Siti je na 18 uzastopnih pobeda i protiv Palasa će juriti izjednačenje Bajernovog evropskog rekorda. Jesu malo bili usporeniji protiv Njukasla, ali izgleda da volite Roja Hodžsona.

Benevento – Kjevo 1 (3.15)

Da li je konačno došao taj dan? Skoro pa će 2018. godina, a Benevento i dalje ima samo jedan bod. Nekoliko puta su im remiji izmicali, a možda baš Leteći magarci budu prva velika žrtva. Ipak su to Veštice iz Beneventa.

Bornmut – Everton X (3.30)

Ovo jeste hrabro, ali nikako nije suludo. Everton će biti favorit, ali su se protiv Vest Broma mučili i odigrali 0:0. Bornmut je sa Vest Hemom pravio spektakl i bilo je 3:3, pa je remi ovde sasvim validna opcija.

Hadersfild – Barnli 2 (3.35)

“Barnli u gostima” je novi “Barnli na Turf Muru”. Jednostavno, Klaretsi rasturaju ove sezone van svog stadiona, a Hadersfild bi vrlo lako mogao da bude nova žrtva. Uz to, i kvota je prava bombona.

Inter – Lacio 2&3+ (4.48)

Neroazuri su u lošoj formi i jasno nam je zašto je ovaj par u današnjih Top 5. Imaju samo jedan bod iz prethodna tri meča, a Lacio je već pokazao da voli mečeve protiv najjačih timova. Možda Sergej i ekipa ponovo pokažu koliko talenta imaju.