Top 5 – Četiri keca i peti par koji će to morati da bude!

Fudbalska ponuda za danas nije bila naročito bogata ali ste vi izabrali upravo pet fudbalskih mečeva. Dva od njih su iz najjačih evropskih liga, a sa ostala tri ste išli na sigurno. Bacimo pogled na vaših Top 5 parova za danas, biće nešto da se prepiše! Kvota na današnjem tiketu je preko deset!

Everton – Svonsi 1 (kvota 1.80)

Svonsi je ove sezone u veoma lošoj formi i trenutno su poslednjeplasirana ekipa na tabeli. Za razliku od njih, Everton je promenio trenera i sve je krenulo na bolje. Trenutno su na 10. poziciji a večeras mogu još da napreduju!

Svonsi će bolju šansu za osvajanje bodova imati u narednim rundama a sada će položiti oružje. Doduše, oni ga ove sezone nisu mnogo puta koirstili, jedina su ekipa koja je još uvek na jednocifrenom broju datih golova.

Malaga – Betis 1 (kvota 2.10)

Domaćin je ušao u odličan ritam, osvojivši sedam bodova na četiri meča. To im je bilo dovoljno da pobegnu sa poslednje pozicije i sada misle o opstanku. Betis ima sedam bodova više i trenutno je u kontra ritmu. Malaga može da se raduje, za njih ovaj meč stiže u pravo vreme.

Slabija forma Betisa razlog je zašto ste ovaj par stavili u Top 5. Oni su poslednji put na ligaškom meu pobedili krajem oktobra. To je previše loša forma da je ne biste iskoristili.

Porto – Maritimo 3+ (kvota 1.54)

Dugo nismo imali ovako neizvesno prvenstvo u Portugalu. Trenutno je lider Sporting, koji ima samo tri boda više od Benfike. Porto je između njih, pobedom bi se izjednačio sa liderom. Večerašnjom pobedom će postati i najefikasniji tim u ligi.

Maritimo je svoje navijače navikao na dosadne mečeve bez mnogo golova. Takva strategija ih je dovela do pete pozicije na tabeli. Na ovom meču se ipak neće pitati mnogo, Portovi golovi će biti dovoljni za prolazak.

Fenerbahče – Karabukspor 1 (kvota 1.20)

Fenerbahče ima niz od šest pobeda u svim takmičenjima. Poslednji poraz su zabeležili još u septembru! Šampionska trka u Turskoj je neverovatno zanimljiva ove sezone jer su prvih šest timova na tabeli u razmaku od pet bodova.

Tu trku Karabukspor gleda sa velike udaljenosti. Oni su do sada sakupili samo osam poena i ubedljivo zauzimaju poslednje mesto na tabeli. Tamo će ostati nakon ovog kola čak i ako zabeleže pozitivan rezultat. Ne verujemo, kao ni vi, da će se to desiti pa je Fenerbahče u Top5 logičan izbor za danas.

Lens – Tur 1 (kvota 1.55)

Svi smo već prežalili Tur. Oni su otpisani na polovini sezone. Za 18 odigranih kola sakupili su samo 5 bodova i trenutno im prvi tim iz bezbedne zone beži 13 bodova. Teško da će oni uspeti da skupe toliko do kraja prvenstva.

A upravo na toj poziciji je Lens. Nekada poznati prvoligašu, koji je imao i neke naše igrače u timu, sada se muči. Bore se za opstanak u drugoj ligi Francuske. Da bi se izborili uspešno, moraju da pobede autsajdera. Sa nova tri boda bi preskočili dva tima na tabeli, to je razlog više za pobedu i Top 5 večeras!