Top 5 – Argentinci, Španci i pobeda Iraca!

Danas ste bili veoma smeli i na svoj tiket stavili jednu neočekivanu kvotu! U poslednjem meču baraža u Evropi prednost dajete Ircima na koje je kvota preko tri! Ali, o tome na kraju teksta, da krenemo redom.

Danas ste bili veoma smeli i na svoj tiket stavili jednu neočekivanu kvotu! U poslednjem meču baraža u Evropi prednost dajete Ircima na koje je kvota preko tri! Ali, o tome na kraju teksta, da krenemo redom. Današnja kvota je preko 21!

Argentina – Nigerija 1 (kvota 1.48)

Mučili su se Argentinci protiv Rusa ali su slavili na kraju. Trebalo da se isto ponovi i danas, jer je protivnik Nigerija, koja je objektivno slabija od Mesija i ekipe. Oni će na ovom susretu još uvek biti pod utiskom plasmana na Svetsko prvenstvo i neće im prioritet biti da savladaju Argentinu. Dugo već čekamo i strpljenje nas izdaje. Argentinci moraju početi da igraju ozbiljan, lep i kvalitetan fudbal uskoro.

Nemačka – Francuska GG (kvota 1.83)

Naravno, ovo je logičan izbor! Golove svi očekujemo, golova mora biti. I Nemci i Francuzi imaju strašan napadački potencijal i biće ogromno iznenađenje ako ovde ne bude goleade. Iako ova kvota nije najmanja na tiketu, deluje prilično sigurno!

Rusija – Španija 2 (kvota 1.43)

Sigurica! Rusi su poraženi od Argentine, njihova reprezentacija nije dovoljno kvalitetna da pruži jak otpor Špancima. Možda će gosti na ovom meču malo kombinovati i igrati sa nekim igračima koji su imali manje šanse da se dokažu, ali pobeda ne sme biti dovedena u pitanje. Čini se da su Španci protivnik koji Rusiji najmanje odgovara, pre svega zbog przog stila igre u ofanzivi.

Engleska – Brazil 3+ (kvota 1.80)

Golovi, da ne bismo morali da razmišljamo ko će pobediti. Englezi će sigurno uspeti da postignu bar jedan, mada po mom mišljenju nisu favoriti. Brazil će morati da igra ofanzivno, to je stil koji su ponovo izgradili kroz ove kvalifikacije i stvarno su odigrali neke mečeve koje je bilo uživanje gledati. Lako mogu da savladaju Engleze, ali i da ne sačuvaju mrežu, što nas dovodi do najmanje tri gola.

Republika Irska – Danska 1 (kvota 3.05)

Iznenađenje dana! Barem po vašem mišljenju. Mada, kada bolje razmislimo, nije toliko nelogično. Danci su pokušali dugim loptama, nisu uspeli da urade ništa na svom terenu. Pošto su u gostima izvukli remi, sada je vreme da na svom terenu Irci obezbede plasman u Rusiju. Ili ćemo još jednom, po ko zna koji put gledati 0:0?