Top 10 najluđih frizura fudbalera – Od Mitrovića do Ronalda! (VIDEO)

Svakog petka na YouTube kanalu Meridianbet možete pronaći Top 10 po našem izboru. Ove nedelje odlučili smo da vam prikažemo 10 najluđih frizura u svetu fudbala.

Od najvećih fudbalskih zvezda, preko srpskih reprezentativaca i bivših članova pojedinih srpskih klubova! Sve do igrača iz Afrike i Južne Amerike.

BUNDESLIGA: Dve stvari se ne menjaju!

Mnogobrojni fudbaleri tražili su razne načine kako bi što duže ostali u sećanjima navijača širom sveta, a neki su jednostavno svakodnevno menjali frizure iz sopstvenog hira.

Pojedini su jednako ostali upamćeni i po fenomenalnim partijama na terenu, a ne samo po neobičnom stajlingu, ali zanimljive i jedinstvene frizure nikada nisu izašle iz “mode”. Pitanje je samo ko je bio “najhrabriji” kada je tog dana seo u frizersku stolicu.

Ivica Iliev: Goguu uništio noćni život i ima li interesovanja za napadača koji je pobedio Zvezdu!

S obzirom da profesionalni igrači većinu dana provode u “radnoj uniformi” i na treninzima, očigledno je da ponekad traže različite metode kako bi iskazali svoj drugačiji karakter i posebnost.

Kako bi što jasnije pokazali javnosti da se znatno razlikuju od svojih saigrača, fudbaleri pribegavaju različitim frizerskim stilovima, ali to neretko vodi ka iščuđavanju fudbalskog sveta i zgražavanju publike.

Kreće UEFA Liga nacija! Sve što je potrebno da znate o novom takmičenju reprezentacija

Mnogi igrači danas imaju lične stiliste, pa se retko dešava da na teren istrči “ekscentrik” po frizuri. To ne znači da još uvek ne možemo videti ludačke frizure poput one koju je imao Brazilac Ronaldo ili bivši član Partizana Taribo Vest.

“Život je previše kratak za jednu frizuru”, izjavio je napadač reprezentacije Srbije, Aleksandar Mitrović. Naravno da se on takođe nalazi na našoj listi.

S tim na umu, pogledajmo ko se po našem izboru našao na listi 10 najluđih frizura fudbalera. Vi nas ispravite ukoliko smatrate da smo nekoga izostavili.