Tiket iz snova! Uložio 1,20€ – dobio preko 1.000€, pomogao mu Jovetić!

€
(Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)

Ovo je tiket kakav svi čekaju! Ovo je dobitak o kome svi maštaju, ali treba biti majstor pa pogoditi kvotu 869! To je pošlo za rukom jednom igraču iz Herceg Novog koji je na samo 1.20 € uspio da dobije 1.043 €! A u svemu tome mu je pomogao i Stevan Jovetić!

On je na tiketu pogodio osam parova, ali su kvote bile sjajne! U jednoj od Meridianbet kladionica odigrao je tiket na kome su najmanje kvote bile 1,65 – kečevi na Romu i Ažaksio.

ZAŠTO I TI NE BI IMAO DOBITAK IZ SNOVA? UŽIVO! 

Lagano je Roma sa 3:0 završila posao protiv Torina, dok je u Francuskoj bilo 2:0 za domaćina. Sve ostale kvote bile su veće, počev od dvojke na Nim u Ligi 2, pa preko dvojke na Šalke u meču sa Majncom.

Ovaj majstor klađenja iskoristio je i sjajne Meridianbet kvote na duple igre, pa je tako pogodio 2 i 3+ u meču Strazbura i Monaka po kvoti od čak 2.52. Ne samo da je pogodio ovaj par – već mu je “došao” za 21 minut!

Ubojita “desetka” naših “Sokola” Stevan Jovetić donio je vođstvo Monaku za samo pet minuta igre, da bi Bahoken izjednačio, a Roni Lopes opet donio vođstvo Monaku u 21. minutu. Konačnih 3:1 za “Kneževe” postavio je Fabinjo u 41. minutu.

KLADI SE NA SOKOLE!

Na ovom tiketu je ovaj Novljanin “svratio” i do Rumunije, gdje je prognozirao 1-1 i 3+ u meču Kluža i Jašija u prvom kolu plejofa rumunske lige. Kod ovog meča se vidjelo da sreća prati hrabre, jer je ovaj par izgledao izgubljeno u poslijednjim momentima meča.

Poveo je Kluž već nakon 10 minuta, ali se za izjednačenje čekalo sve do 84. kada je Jaši dao gol iz penala. A ovom kladioničaru je Omrani donio dobitak u 93. minutu, pogotkom u poslednjim momentima meča.

ZNAŠ DA MOŽEŠ I NA SVJETSKO? KAKO? LAKO!

Ovde je pogođena kvota 3,40, ali ona nije bila najveća na tiketu. To je bio slučaj sa 1-1 i 3+ na meču Braga – Moreirense gdje je domaćin lagano pobijedio sa 3:0.

Zašto i ti ne bi iskoristio najbolju ponudu sportskih i ostalih događaja za klađenje na Meridianbet.me? Čekaju te i bonusi pri registraciji, te kada instaliraš aplikaciju! Ne propusti ih!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime