Tiket dana – Verujemo Grcima!

Nastavljaju se i večeras kvalifikacije na evropskom i afričkom kontinentu, pa smo za vas pripremili tiket koji bi mogao da se ispostavi kao dobitan.

Poznat početak nove sezone u Francuskoj (PHOTO: Getty images)

Nastavljaju se i večeras kvalifikacije na evropskom i afričkom kontinentu, pa smo za vas pripremili tiket koji bi mogao da se ispostavi kao dobitan. Očekujemo golove, ali i pobedu Grka na Kipru.

Kipar – Grčka 2 (kvota 1.68)

Grci gostuju na Kipru, ali to nikako neće biti prijateljski meč. Da domaćin nije izgubio u Estoniji u prethodnoj rundi, danas bi se i oni borili za mesto koje vodi u baraž. Ovako, meč će mnogo više značiti Grcima koji moraju da stignu do pobede i nastave poteru za Bosnom i Hercegovinom. Sve to, uz malo veći kvalitet koji Grčka poseduje, trebalo bi da bude dovoljno za dvojku na Kipru.

Bugarska – Francuska GG3+ (kvota 2.35)

Bugarska je do prethodnog kola i poraza od Holandije imala šanse za plasman u Rusiju. Sada te šanse više ne postoje ali je ovo bio ciklus u kom je Bugarska ipak prikazala neke dobre partije. Na krilima tih partija bi mogla da namuči i Francuze, kojima je pobeda neophodna. Jedan gol Bugarske, nekoliko golova favorizovane Francuske i ovaj predlog prolazi.

Bosna i Hercegovina – Belgija 3+ (kvota 1.74)

Mora reprezentacija Bosne da stigne do pobede. Kako, to oni najbolje znaju. Napadačka igra domaćeg tima će ostaviti prostor i gostima iz Belgije da se raspucaju, pa kvota 1.74 na tri ili više golova deluje skroz realno. U situacijama gde ’’slabiji’’ tim traži pobedu, golovi su uvek dobra opcija.

Maroko – Gabon 3+ (kvota 2.31)

Maroko nije primio nijedan gol u dosadašnjem delu kvalifikacija. Postigao ih je šest, ali loše raspoređenih, sve na jednom meču. U ekipi Gabona je situacija drugačija, poslednja dva meča su odigrali 3+. Pošto pobeda na večerašnjem meču daje nadu i jednoj i drugoj ekipi, mogli bismo očekivati bržu i energičniju utakmicu. A možda ponovo budemo videli neku golčinu Gelora Kange!