Tiket dana – Verujemo i crno i crveno belima!

Kada već sastavljamo naš tiket, da vidimo i šta ste vi najviše igrali danas. Ovo je Top5 parova, po vašem izboru. Kvota je skoro 15, to deluje fantastično!

Dinamo Kijev – Partizan 3+ (kvota 1.86)

Verujete u golove! Naravno, zašto da ne. Partizanu je potrebna pobeda da bi stigao do prve pozicije u grupi. Dinamo je neugodan na svom terenu, favorit je i večeras u Beogradu je postigao tri gola. Kada igraju dva tima koja su u prvom meču postigla pet golova, 3+ je logičan izbor.

Arsenal – Bate 1 (kvota 1.44)

Zvezdi odgovara pobeda Arsenala. Biće joj dovoljan čak i nerešen rezultat ali svi mislimo da će bunker Bate Borisova popustiti u Londonu. Ekipa Arsena Vengera će ponovo biti u kombinovanom sastavu ali ste njihov kvalitet već videli. Pojačani nekoliciom omladinaca, uspeli su da obezbede prvo mesto u grupi.

Viljareal – Makabi Tel Aviv 1 (kvota 1.70)

Španski tim je sigurno prvi u ovoj grupi. Makabi je na drugoj strani tabele, sa jednom osvojenim bodom i bez datog gola. Sada bi ovo morao da bude lakši trening Viljareala i uvertira za njihove naredne mečeve u ovom takmičenju. Odigrali ste na sigurno ovoga puta!

Atalanta – Lion GG (kvota 1.55)

Ovaj par se poklapa na oba današnja tiketa. Vi ste razmišljali isto kao i mi. Timovi odlučuju o prvom mestu, šta drugo da očekujemo osim golova? A kvota je odlična za ovakvu igru.

Crvena zvezda – Keln (kvota 2.10)

Crveno-beli su odigrali fantastičnu evropsku sezonu. Sada imaju priliku da je krunišu odlaskom u evropsko proleće. Keln dolazi u Beograd oslabljen pa će Zvezda to morati da iskoristi večeras. Kvota je fenomenalna a Zvezda je favorit na ovom susretu!