Tiket dana: Ponovo su preovladali kečevi!

Sinoć ponovo za gol. Čekali smo treći pogodak na meču Elče-Atletiko gde madridski tim nije uspeo da stigne do pobede pa je zbog toga pao naš tiket sa kvotom 16

Sinoć ponovo za gol. Čekali smo treći pogodak na meču Elče-Atletiko gde madridski tim nije uspeo da stigne do pobede pa je zbog toga pao naš tiket sa kvotom 16! Za večeras smo pripremili novi tiket, uglavnom sa kup mečevima.

Sent Trujden – Muskron GG (kvota 1.86)

Prethodni meč Muskona smo imali na tiketu, sa istim ovim tipom. Tada su protiv Standarda došli u GG porazom 3:1, a mi ćemo probati i večeras sa istom igrom. Domaćin je favorit na ovom meču, napaju visok plasman i sigurno će pokušati da osvoje ceo plen.

Đirona – Levante 1 (kvota 1.80)

Đirona je u dosadašnjih devet kola osvojila devet bodova ali je u poslednjem kolu savladala Deportivo. Oni stvarno igraju dobar fudbal i mogli su da stignu i do većeg broja bodova. Sada im je protivnik Levante, ekipa koja ima dva boda više od njih na tabeli. Treba očekivati kombinovane sastave oba tima ali će domaćin biti u prednosti na ovom meču.

Alianza – Garsilaso 3+ (kvota 1.94)

Garsilaso je lider peruanskog prvenstva i pobedom na ovom meču bi dodatno učvrstili tu poziciju. Postižu u proseku dva gola na meču, sada igraju sa desetoplasiranim timom koji ne može da se pohvali odličnom odbranom i sigurno će pokušati da postignu što više golova protiv bledog domaćina. Ukoliko i Alianza postigne neki gol, ovaj par lagano prolazi.

Portimorense – Setubal 1 (kvota 2.15)

Najjača kvota na ovom tiketu nam dolazi iz Portugala. Tamo se u kupu sastaju dva prvoligaša, Portimorense i Setubal a mi smo se odlučili za pobedu domaćina. Na poslednjih sedam mečeva domaća ekipa je zabeležila samo dva poraza i to od Porta i Benfike, pa ne bi trebalo da ima većih problema protiv ostalih ekipa koje igraju u istom rangu takmičenja.

Zaglebje – Korona 1 (kvota 1.55)

Zaglebje je apsolutni favorit u ovom meču a nama u prilog ide i to što ima da se igra i druga utakmica. Znači da će večeras morati da obezbede dobar rezultat pred revanš koji ih očekuje na gostujućem terenu. Ovo je četvrtfinalna faza a mnogi već vide Zaglebje u polufinalu.