Tiket dana – Kečevi, dvojke i jedna domaća pobeda pojačana golovima!

Danas je igra četvrto kolo Lige Evrope i svi smo euforični zbog toga. Mi smo pokušali hladne glave da sastavimo tiket koji će doneti dobitak nakon večerašnjih mečeva.

Danas je igra četvrto kolo Lige Evrope i svi smo euforični zbog toga. Mi smo pokušali hladne glave da sastavimo tiket koji će doneti dobitak nakon večerašnjih mečeva. Ovo su naši predlozi za večeras.

Real Sosijedad – Vardar 1&3+ (kvota 1.37)

Sosijedad je ogroman favorit, što kvota i pokazuje. Zato smo malo pojačali golovima pa dolazimo do pristojnih 1.37! Vardar nema nijedan bod u dosadašnjem delu i primili su već 14 golova, na samo tri meča! Prethodni susret je završen rezultatom 6:0 u korist španskog tima. Sada neće propustiti šansu da još jednom pobede i skoro osiguraju prvo mesto u grupi.

Gimaraeš – Marsej 2 (kvota 1.85)

Marsej deluje dosta dobro u Evropi ove sezone. Izgubili su od Salzburga ali su pobedama u preostala dva meča ostali u kombinaciji za lidersku poziciju. Ona može biti njihova samo ukoliko nastave sa dobrim rezultatima, što podrazumeva pobedu nad Gimaraešom, ekipom koja je do sada osvojila samo jedan bod.

Kopenhagen – Zlin 1 (kvota 1.45)

Vrlo ujednačena grupa u kojoj se niko nije dovoljno dobro snašao. Trenutno lidersku poziciju drži Lokomotiva iz Moskve a Kopenhagen i Šerif imaju bod više Zlina. Kopenhagen i po kvalitetu ali i po ambicijama mora da stigne do pobede na ovom meču. To se ne dovodi u pitanje, čak ni ako gost bude dao sve od sebe, domaća ekipa bi trebalo da stigne do celog plena.

Apolon – Atalanta 2 (kvota 1.66)

Atalanta je osvojila sedam bodova u prva tri kola ali posao još nije obavljen. Svi su otpisali Everton ali se za prvo mesto tek treba boriti protiv Liona. Zbog toga je bitno uzeti maksimum bodova i na Kipru, a usput se potajno nadati da će Everton iznenaditi svoje večerašnje domaćine u Francuskoj.

FCSB – Hapoel Ber Šiva 1 (kvota 1.90)

Igra ekipa Điđija Bekalija kao da je u rumunskom fudbalu sve u najboljem redu. A ne funkcioniše bukvalno ništa. Ali to nije tema, nama je bitno samo da se nastavi pobednički niz. U goste im dolazi poslednjeplasirani Hapoel a pobeda vodi u proleće! Pitajte Bekalija da li će propustiti takvu šansu.