SJAJNE VESTI ZA NAVIJAČE: Na Vimbldonu ćemo gledati belo, šešire i jagode!

4
tenis-zanimljivosti-promena
Krunić i Ćaćić prošli drugo kolo Vimbldona! (FOTO: David Ramos/Getty Images)

Samo što se završio Rolan Garos, a pažnja teniske javnosti se polako usmerava ka Vimbldonu. Za dve nedelje počinje najstariji teniski turnir. Na veliku radost svih igraće se pred publikom!

Nikada kraća pauza između pariskog i londonskog grend slema uslovila je i hitnu reakciju organizatora i predstavnika vlasti koji su postigli dogovor o povratku publike na tribine.

Tako ćemo ove godine imati prilike da u prenosima vidimo sve ono što čini Vimbldon. Bele majice, košulje, odela, kao i tradicionalne šešire i jagode uz još poznatiju ribu sa krompirom.

Naravno, neće tribine na Vimbldonu biti u potpunosti pune, ali će 50 odsto publike imati pravo da prisustvuje svim teniskim mečevima.

– Sa zadovoljstvom možemo da saopštimo da smo postigli dogovor sa premijerom i sekretarom za kulturu da će na turniru moći mečevima da prisustvuje 50 odsto gledalaca – stoji u saopštenju organizatora.

Još bolja vest je da će na finalu moći da ceo stadion da bude pun što znači da će meč za titulu posmatrati svih 15.000 gledalaca, koliki je kapacitet Centralnog stadiona.

– Na finalnom vikendu biće svih 15.000 ljudi na Centralnom terenu. Ovo će omogućiti da na najbolji način organizujemo Vimbldon u skladu sa merama zdravstvene zaštite, što nam i dalje ostaje glavni prioritet.

Titulu na Vimbldonu brani naš Novak Đoković, a prošle godine se zbog pandemije koronavirusa turnir nije igrao…

SENZACIJA ZA SENZACIJOM Troicki priredio ogromno iznenađenje pred Vimbldon

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Boško Đurovski: Ronaldo bi meni sedeo na klupi! | Moj Ugao

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime