JEDVA SAM PREŽIVEO: Upucani srpski teniser oglasio se i otkrio u kakvom je stanju! (FOTO)

luka stojanović-ranjavanje-izjava
Luka Stojanović, ranjeni srpski tensier, oglasio se i otkrio u kakvom je stanju! (FOTO: Printscreen/Instagram/luka_stojanovic)

Srpski teniser Luka Stojanović, koji je sredinom maja upucan od strane pljačkaša prilikom pokušaja krađe njegovog automobila oglasio se i otkrio u kakvom je stanju a otkrio je i kako mu teče oporavak.

Podsetimo, Stojanović je upucan 13. maja i u teškom stanju odveden je u bolnicu gde je operisan a sada ga očekuje dugačak put ka oporavku. Luka se sada oglasio i otkrio detalje svog zdravstvenog stanja.

Proteklih 30 dana bili su možda najteži dani u mom životu. Kako su mnogi od vas već čuli, bio sam upucan i jedva sam preživeo posle nekoliko operacija. U zadnjih mesec dana sam dobio dosta podrške i ne mogu objasniti koliko mi je to značilo dok sam ležao u bolnici. Oporavak će da bude dugačak, ali ide u dobrom pravcu – napisao je Stojanović.

Luka je nedavno izašao i bolnice i započeo kućno lečenje, ali ostali su mu veliki bolnički troškovi koje sam ne može da pokrije.

U pomoć su mu među prvima pritekli Novak Đoković i Olga Danilović koji su uplatili novac i podelili njegovu priču na društvenim mrežama, a i Stojanović je dodao da je trenutno jedini način na koji mu se može pomoći novčani.

Nažalost, posle operacija mi je ostao račun od 310 hiljada dolara od čega osiguranje pokriva 80% troškova, a ja moram da pokrijem ostatak. Ne osećam se prijatno zbog toga, ali to je jedina oopcija koju imam, trenutno je doniranje novca jedina opcija koja mi može pomoći, bilo koja suma bi bila od pomoći.

luka stojanovic
Srpski teniser otkrio je šta se dešavalo nakon njegovog ranjavanja, a pozvao je i ljdue dobre volje da mu pomognu. (FOTO:Printscreen/Instagram/ luka_stojanovic)

LOŠE VESTI IZ SAD: Srpski teniser upucan, Novak Đoković pomogao!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: ZVEZDA ODBRANILA TRIPLU KRUNU: FMP MERIDIAN – Crvena Zvezda (59:71) | Atmosfera i proslava titule

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime