NEVEROVATNE OPTUŽBE: Kako je novinar povezao Đokovića, podkast i mito?!

novak đoković
Đoković i dalje u centru pažnje (FOTO: Guliver Images)

US Open se bliži, a samim tim Novak Đoković je ponovo u centru pažnje.

Ovog puta našao se na udaru njegovog dežurnog kritičara, Bena Rotenberga, koji se javio i indirektno ga optužio da uzima mito!?

Sada je na tviteru postavio tekst koji se bavi zanimljivim fenomenom, time što određeni ljudi plaćaju svoja gostovanja u podkastima kako bi došli do popularnosti i kako bi prodavali svoje proizvode. A onda se setio Novaka!

Tačnije, maja 2020. godine kada je Novak na društvenim mrežama ugostio Červina Džafarija koji je pričao o menjanju molekularne strukture vode, ali je ljudima i preporučivao zmijsko ulje koje proizvodi.

– Pričam o Červinu Džafariju, prodavcu zmijskog ulja koji je koristio platforme Novaka Đokovića da uvali ljudima veliki asortiman skupih prevaratnskih proizvoda, kao i mnogo apsolutnih budalaština na vrhuncu pandemije 2020. godine – napisao je Rotenberg.

Da, dobro ste pročitali. Novak Đoković koji je jedan od najuspešnijih tenisera ikada i čovek koji zarađuje desetine miliona dolara svake sezone što od nagrada na turnirima što od sponzora je optužen za mito…

IZNER LJUT NA ĐOKOVIĆA: Drugi urgiraju da igra na US Openu, kompletno ludilo!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PENALTY CHALLENGE: Iva Grgurić – U Srbiji za Zvezdu, u Hrvatskoj za Dinamo naravno! EP 36

 

 

 

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime