ITALIJAN OGORČEN NA ATP: Tražiću nadoknadu…

5
fabio-fonjini-atp-žalba-rolan garos
Fabio Fonjini upao u raspravu sa teniserom u Hamburgu! (FOTO: Riccardo Antimiani - Pool/Getty Images)

Italijanski teniser Fabio Fonjini najavio je da bi mogao da tuži ATP zbog povrede ugleda, posle diskvalifikacije sa turnira u Barseloni.

Italijan se sastao sa Bernabeom Sapatom u drugom kolu turnira u Barsi. Španac je dobio prvi set 6:0, dok je rezultat u drugom bio 4:4 kada je glavni sudija odlučio da diskvalifikuje Italijana zbog nesportskog ponašanja.

-Nisam uvredio linijskog sudiju. Bio sam frustriran, ljut, pričao sam sa sobom. Kunem se svojom decom, koju volim najviše na svetu- izjavio je Fabio Fonjini pa potom dodao:

-Imam skoro 34 godine, profesionalac sam skoro 20, ako kažem da nisam uvredio nikoga, trebalo bi da mi veruju

Zbog diskvalifikacije Fabiju Fonjiniju su oduzeti svi bodovi osvojeni na turniru, a morao je da plati novčanu kaznu.

-Novac i bodovi me ne zanimaju. Narušili su mi ugled, pokvarili su sliku koju imam kod sponzora. Želim izvinjenje zbog ove greške. Ukoliko moja žalba bude odbačena, uradiću sve što je u mojoj moći, angažovaću i advokate i tražiću nadoknadu od ATP za povredu ugleda. Nije mi bio problem da priznam kada pogrešim, ali ovoga puta nisam ja u pitanju- zaključio je Italijan.

PRILIKA BROJ DVA: Đoković igra i na Serbia Open-u 2!

Obavezno pogledajte:Košarkaški kviz | NBA EDITION #14 | Testiraj znanje! POGODI KOŠARKAŠA

5 KOMENTARA

  1. Paaa jeste, kako su smeli da ga diskvalifikuju i da mu povrede ugled nako toliko godina takvog ponašanja, to je postalo njegovo prepoznatljivo lice i imidž!? 🤣

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime