BEKER DOBIO PREMEŠTAJ: Legendarni Nemac ostaje iza rešetaka ali pod boljim uslovima!

boris beker- tenis- zatvor
Boris Beker dobio premeštaj u zatvor sa boljim uslovima za izdržavanje kazne (FOTO: Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

Bivši nemački teniser Boris Beker premešten je zatvor sa boljim uslovima za izdržavanje kazne, potvrdio je njegov advokat.

Podsetimo Beker je osuđen na zatvorsku kaznu od dve i po godine zbog utaje poreza. Sud ga je odmah po izricanju presude uputio na služenje kazne u ozloglašenom britanskom zatvoru “Vandstvord”.

Prethodnih nedelja stizale su informacije o njegovom stanju, nezadovoljstvu i žalbama na uslove i problem sa kojima se suočava, a izgleda da se to konačno isplatilo!

Njegov advokat Kristijan-Oliver Moser je potvrdio da je Beker premešten u zatvor “Hanterkomb” koji se nalazi na 70 kilometara zapadno od Londona.

Da, tačno je da je premešten. To je zatvor u kategoriji C što znači da je nivo obezbeđenja niži – rekao je Moser za “Bild”.

Ovaj zatvore je namenjen isključivo za strane državljane, u njemu se nalazi oko 480 muškaraca i svaki od njih ima sopstvenu ćeliju, za razliku od “Vandsvorda” gde je više zatvorenika delilo jednu ćeliju.

Dobre vesti za Bekera glase i da u ovom zatvoru postoji program za edukaciju i bavljenje sportom, a ujedno su i uslovi za posete mnogo “labaviji” pa će njegovi najbliži moći češće da ga obilaze.

EMOTIVNA ISPOVEST LILI BEKER: Ne bih poželela nikome, sinu sam morala da saopštim da mu je otac u zatvoru…

OBAVEZNO POGLEDAJTE: PENALTY CHALLENGE: Dejan Ćirjaković Boškić – Ronaldo dolazi da šutira penale za Meridian! EP 27

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime