Đoković: Hvala čitavoj Hrvatskoj, čujem da će biti fenomenalna atmosfera

16
novak-hrvatski-mediji-podrška-srbija open
Hrvati osuli paljbu po Englezima jer su Novaka nazvali kovidiotom godine (FOTO: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Adria tour, teniski turnir, sa velikim uspehom održan je u Beogradu. Sada se karavan seli u Hrvatsku, gde će domaćin teniserima biti Zadar.

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, koji je došao na ideju da se ovakav turnir održi tokom pauze nastale zbog pandemije koronavirusa, rekao je da se raduje dolasku u Zadar.

– Nikada nisam bio u Zadru, tako da se veselim. Čujem da će biti fenomenalna atmosfera i da ima jako puno ljudi koji bi voleli da dođu i gledaju mečeve – rekao je Đoković za HRT.

Srpski teniser je zadovoljan zbog interesovanja navijača za spektakularni događaj.

– Zahvalio bih se svim građanima Zadra i naravno cele Hrvatske što podržavaju ovaj događaj. Nadam se da će se svi zabaviti i uživati u spektaklu. Za sada, zbog socijalne distance, na tribinama može biti samo 4.500 ljudi. Kažem ‘samo’, ali nemojte me pogrešno razumjeti. Zaista smo zahvalni, nadam se da će možda napuniti i čitav stadion, a ako ne, i 4.500 je fantastično.

Novak je govorio i o učesnicima turnira.

– Za sada smo sigurni Dimitrov, Ćorić, Čilić i ja. Saša Zverev ima želju da igra u Hrvatskoj, međutim čeka da nemačka vlada donese odluku o karantinu. Možda će morati nakon toga da se vrati u Nemačku zbog privatnih obaveza. Ne bude li trebao ići u karantin, Zverev će igrati. Bio bi veliki uspeh za Adria Tour da imamo igrača svetskog kalibra i u Zadru.

Podsetimo, Adria tour turnir u Beogradu održan je u subotu i nedelju, 13. i 14. juna. Osvajač je Dominik Tim koji je u finalu savladao Filipa Krajinovića.

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Deki Ciao | Ispraćaj Dejana Milojevića | Izjava Dekija, Novice Veličkovića

16 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime