Srpski teniser Novak Đoković još jednom je oduševio javnost i onda kada su ga mnogi kritikovali pokazao je svoju veličin donirajući pet miliona dinara bolnici u Novom Pazaru.

O tome smo već pisali, a srpski fudbalski reprezenativac Adem Ljajić iskoristio je priliku da se zahvali Novaku na nesebičnoj pomoći.

Na internetu se pojavila ” WhatsApp prepiska” između fudbalera Bešiktaša i najboljeg tenisera sveta.

-Brate moj, hteo sam lično da ti zahvalim. U ime građana Novog Pazara za donaciju koju si poslao mom gradu i u moje ime. Mnogo poruka mi je stiglo iz Novog Pazara, lično meni da ti zahvalim. Pa sam iskoristio to naše poznanstvo. Nadam se da ste ok ti i porodica? Brz oporavak želim – napisao je fudbaler.

I nije dugo čekao na odgovor.

-Dragi Ademe, hvala ti na divnoj poruci. Meni je zadovoljstvo, čast i obaveza da pomognem kad god i gde god mogu. Nikad nisam bio u Novom Pazaru, a veoma bih voleo. Čuo sam da grad ima veliku dušu. Mi smo dobro, od juče smo negativni. Nadam se da si i ti dobro, kao i tvoji – napisao je Novak.

Đoković je u sredu donirao Opštoj bolnici u Novom Pazaru pet miliona dinara, a najavio je da će, ukoliko bude potrebno, još da pomogne.

ISKRENI TONI: Odluka ATP je protiv Nadala i Đokovića

OBAVEZNO POGLEDATI: MERIDIAN PRIKUPIO 2 MILIONA ZA MALU SOFIJU

8 KOMENTARA

  1. pa da u Srbiji nema ko da mu zahvali svi su mutavi u vlasti,samo su pustili jezike pre izbora,a posle neka umiru ljudi u Novom Pazaru,i sada kazu da je tamo najopremljenija bolnica u Srbiji,nek vas je sranota,ali vi to nemate

    • On to i ne radi zbog reci “hvala”. Da na to ceka ne bi ni slao novac. Pomaze zato sto ima potrebu da pomogne.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime