RAĐA O NOVAKU: Čovek je ugrozio zdravlje da bi nam pomogao!

dino-rađa-olimpijakos-panatinaikos
Dino Rađa uporedio dva grčka kluba (Photo by Maddie Meyer/Getty Images)

Mnogi su osuli paljbu po Novaku Đokoviću zbog organizacije Adria Tura, a u njegovu odbranu je stao legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa.

On je na Fejsbuku napisao objavu koju prenosimo u celosti.

Neverovatna je količina sra**a po Novaku ovih dana. Takmičenje ko će ga više poke**ati. Čovek je napravio sve da pomogne nama Hrvatima da se promovišemo i da pokušamo spasiti bar deo sezone. I naravno, budi dobar, j**i govno. Da li je bilo grešaka, naravno da jeste. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija, pa tek onda ostali učesnici. Za poređenje pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetnjice, javni prevoz itd. Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distance. Ali naravno da nije dobro sr**i po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovek je ugrozio zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica, a situacija zasad duplo gora da ne tražim dalje. Ovo što se dogodilo pametni će shvatiti kao upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatiti jer smo se svi zajedno previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držati uputstava. Zdravi i veseli bili – napisao je predsednik Košarkaškog saveza Hrvatske.

Eto malo utehe za Novaka u danima kada ga sa svih strana napadaju…

DOBRE VESTI Dušan Lajović i Nikola Milojević negativni na koronu

Obavezno pogledajte –  Meridianovo humanitarno takmičenje u šutiranju trojki za pomoć Sofiji Markuljević:

23 KOMENTARA

  1. Nole ništa nije kriv, svi hrvatski sportisti i hrvatska javnost su na strani našeg Noleta, kao i srpska javnost i srpski sportisti. Priču treba doživeti da bi se razumela.

  2. Svaka cast ljudino.. Ali dzaba pricati ljudima kojima je samo cilj da pljuju i vredjaju nekoga. Ne vredi trositi reci na takve osobe i spustati se na njihov nivo

  3. Djokovic je sve uradio iz najbolje namere i da pomogne onina kojima je pomoc najpotrebnija, i nazalost i on se sam zarazio. Lako je posle svega pljuvati po nekom

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime