Rolan Garos se oglasio ovog petka saopštenjem po pitanju prisustva gledalaca tokom naredne dve nedelja na turniru, a odluka je takva da ih svega 1.000 može prisustvovati na dnevnom nivou.

Mnogo nagađanja bila je prethodnih nedelja kada je reč o tome na koji način će se naći kompromis između neizvesne zdravstvene situacije i želje publike da gleda tenis.

Vrhovni autoriteti u Francuskoj su zajedno sa organizatorima Rolan Garosa pokušali da dođu do najboljeg rešenja.

A ono glasi da će na centralnom stadionu i na ostalih 16 terena moći da prisustvuje svega 1.000 gledalaca, što je za 35 puta manje nego prošle sezone u uvodnoj nedelji.

Velike komplikacije očekuju vlasnike karata budući da će po posebnoj proceduri samo nekima od njih biti dozvoljen ulazak na tribine. A ona će biti takva da će žrebanjem biti odlučeno ko može, a ko ne da uživo posmatra meč.

Srećnici će radosnu informaciju dobijati na mejl, dok oni koji ne budu imali sreće dobiće svoj novac natrag i imaće prioritetnu kupovinu karta za narednu sezonu.

Učesnici glavnog žreba Otvorenog prvenstva Francuske biće poznati u nedelju.

MESI SE OPROSTIO OD SUAREZA: Nisi zaslužio da odeš na ovaj način!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Fudbalski kviz | EP 11 – Testiraj znanje! POGODI FUDBALERA

AKO PROĐE JERMENE: Zna se u kom je šeširu Zvezda i ko su joj mogući rivali

10 KOMENTARA

    • ma nije njima da teniserima ugode nego da se izvucee koliko toliko para.Zamislite taj minus od prodattih karata 35 puta manje,a znamo koliko su skupi karte za takve turnire

  1. auuu pa to je bas malo,na 17 terena da bude svega 1000 ljudi,mislio sam da ce biti nesto vise ljudi,na manji terenima to i nece biti lose,ali na centralnim se nece ni osetiti da ima nekog

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime