“Adria Tour” u Zagrebu, osim sjajnog tenisa, doneo je i jedan zanimljiv susret, koji je gotovo danima i najavljivan.

Na konferenciji za medije upoznali su se Novak Đoković i majka preminulog hrvatskog košarkaša Dražena Petrovića, Biserka.

Tom prilikom razmenili su poklone, pa je Đoković dobio Draženov dres iz Nju Džerzija i istakao da mu je to izuzetna čast.

-Dražen je ikona sporta u ovom regionu, neko ko je obeležio ne samo košarku, već i sport. Svi su mu se divili, čak i cela Amerika. Ostavio je dubok trag. Ja sam imao priliku da slušam vaših nekoliko intervjua i vašeg Ace takođe, a ono što je najveći utisak na mene ostavilo to je dokumentarac, gde sam mogao da upoznam čitavu priču o Draženu – rekao je Đoković i dodao:

-Čast mi je da stojim tu pored vas, ali nažalost žao mi je što nikada nisam mogao da upoznam Dražena.

Osim toga, Biserka je Novaku poklonila i specijalnu kapu, te dodala da je oduševljena organizacijom turnira koji počinje u subotu.

-Oduševljena sam svime. Susret s Novakom bio je zaista uzbudljiv, oboje smo doslovno drhtali. On nije očekivao da ću moći ostaviti nepokretnog supuga i zaista doći. Poznajem njegove roditelje i bila mi je velika želja da ga vidim što sam i ostvarila. Poklonila sam mu Draženovu novu kapu koja je stigla iz Njujorka. Nnju Era po prvi put je napravila takvu kapu za košarkaša iz Evrope i prvu je dobio upravo Novak Đoković. Kao da je bilo suđeno da je dobije – kaže Biserka i dodaje:

-Slično je bilo i kada je Slovenija bila prvak Evrope, tada su mi dresovi takođe baš stigli iz Njujorka pa sam ih poklonila. Novak je meni poklonio teniski reket koji će dobiti posebno mesto u muzeju – završila je Petrovićeva.

IGRAĆE SA NAJBOLJIMA Danilo Petrović u glavnom žrebu “Adria Tura”

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Meridian za SOFIJU! Veliko humanitarno šutiranje trojki! Pridruži se i prati uživo na našem kanalu!

8 KOMENTARA

  1. ovo je lepo videti nema sta,mi smo isti narod,ali i dalje se to ne moze objasniti ljudima nazalost,mnogo velika mrznja preovladava

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime