Teleoptik ima novog trenera: Žarko Lazetić spremno stupio na poziciju

lazetic-metalac
Žarko Lazetić je zadovoljan sezonom Metalca foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Dosadašnji pomoćni trener prvog tima Žarko Lazetić zvanično je imenovan u trenera Teleoptika. O svom napretku i imenovanju, kao i o ciljevima na novom zadatku Lazetić je izneo svoj stav, a sa elanom istakao da mu je čast sto je imenovan na tako odgovornu poziciju. 

– Moja želja kao trenera Teleoptika je da napravimo igrače za prvi tim FK Partizana  koji izlaze iz podmlatka i koji će jednom lepršavom igrom koju želim da stvorim biti konkurentni za ozbiljne igračke pozicije. Stoga mi je kao treneru posebna čast što sam imenovan za tako odgovornu poziciju na kojoj sam potpisao ugovor na dve godine, a koja će upravo ostaviti dovoljno prostora za rad i stvaranje novih igrača – rekao je Lazetić.

Danas imenovani trener Fk Teleoptik spreman je da pomogne Partizanu kroz odgovorno formiranje novih “regruta” za redove crno- belih.

– Budući da je ostalo pet kola do kraja i da pogledom na tabelu deluje kao da smo ispali, moje je da sada svakim treningom damo maksimum, a da ne govorim da želimo da izvučemo najbolje iz preostalih utakmica. Mislim da je ovo najbolji put za mene kao trenera i igrače i samim tim još jednom ističem da sam počastvovan imenovanjem – zaključio je Žarko Lazetić.

A.P.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime