Svi jure golove u Milanu: Stiže Napoli, a Rosoneri su željni osvete!

(Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images)

Derbi Serije A je na programu u subotu uveče, a čini se da nas očekuje još jedan sjajan meč. Milan će ugostiti Napoli.

Domaći tim se grčevito bori da nekako stigne do Lige šampiona, doveli su Lukasa Paketu i Kšištofa Pjonteka ovog januara za ukupno 70 miliona evra, pa nam ostaje da vidimo koliki će oni ostaviti utisak. Sa druge strane, Napoli Karla Anćelotija želi da nastavi dobru formu i dodatno se učvrsti na drugom mestu Serije A.

Milan – Napoli, oba tima daju gol (kvota 1.81)

U poslednjih šest međusobnih mečeva ova dva tima, čak pet puta je stigao bar ‚‚gol-gol” tip. U prvom delu sezone je bilo 3:2, pa bismo lako mogli da očekujemo novi sličan ishod. Istina, Milan se u napadu malo muči, ali sada su na San Siru, tu je i pristigli Pjontek, tako da je kvota 1.81 veoma primamljiva.

U KOGA VI VERUJETE, ROSONERE ILI NAPOLITANCE?

Milan – Napoli, vreme prvog gola od 0-15 minuta (2.96)

Možemo li da očekujemo rani pogodak? Naravno! Timovi će želeti da meč počnu furiozno, naročito Milan, ne bi li iznenadili protivnika. U takvoj situaciji je i Napoli opasan u kontranapadima, tako da će sve biti otvoreno.

Milan – Napoli, X ili 4+ golova (2.04)

U našim duplim šansama se mnogi lepo snađu. Zato pazite ovo – ili nerešeno, ili bar četiri gola? Ako niste sigurni, ovde je imate dvostruku opciju za eventualno zaokruživanje para na vašem tiketu. Nemojte ovo olako odbaciti.

Milan – Napoli, Dris Mertens 1+ golova (2.20)

Dris Mertens je strašan igrač i odbrana Milana bi lako mogla da ima problema zbog njega. Uostalom, i mnogo jače odbrane je mučio ovaj Belgijanac. Ako verujete u njega, kvota 2.20 je tu da vam namakne osmeh na lice. Za ostalo će se potruditi Mertens.

KLADI SE NA SERIJU A, SVE JE OTVORENO!

Milan – Napoli, Patrik Kutrone 1+ golova (3.50)

Ovo je možda i jedina igra u koju nismo baš sigurni, ali i ranije je Patrik Kutrone uspevao da mnoge iznenadi. Ove sezone je postigao devet golova u svim takmičenjima, pa bi protiv Napolija mogao da ostvari jubilej. Ko zna…

Svi jure golove u Milanu: Stiže Napoli, a Rosoneri su željni osvete!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime