POSLEDNJA SMOTRA PRED BRAZIL: Piksijevi “Orlovi” spremni za “Karioke”! (VIDEO)

12
SRbija-Trening-Brazil
Brazil nek se spremi! (FOTO: Starsport.rs)

Fudbalska reprezentacija Srbije odradila je poslednji trening pred veliki duel sa Brazilom na Lusailu, u okviru prvog kola Svetskog prvenstva u Kataru!

Brojimo sitno do spetakla na Lusailu, najvećem stadionu na Svetskom prvenstvu, gde će “Orlovi” istrčati pred 80.000 duša i nadamo se pokoriti Brazil – prvog favorita za šampionski tron.

Srbija je odradila poslednji trening pred utakmicu sa “Kariokama”. Naše fudbalere, je ispratio veliki broj novinara, kako stranih, tako i domaćih pred premijeru na svetskoj sceni.

Ono što smo mogli da zapazimo je da vlada veoma pozitivna energija i da je Dragan Stojković  Piksi ulio neku dozu samopouzdanja srpskim fudbalerima. Pozitivna vest je da smo danas mogli da vidimo da su svi, čak i oni “upitni” trenirali pod palciom našeg mistera.

To se odnosi na Aleksandra Mitrovića, koji je bio veoma raspoložen na treningu, ali ono što posebno raduje je to da je trenirao i Filip Kostić.

U kom će sastavu Srbija izaći, to ne možemo da znamo, ali moramo da verujemo u selektora i bodrimo “Orlove” do pobede!

Trening, kao i pozitivnu atmosferu, koja vlada u našoj reprezentaciji, možete videti u videu, koji smo pripremili za vas. Nadamo se da bar možete osetiti delić toga i uživati, kao i mi koji smo bili prisutni. Takođe, bitna je sloga u timu, a deluje da su “Orlovi” upravo tim i svi ko jedan. 

JAPANCI VERUJU U STOJKOVIĆA: Može da napravi čudo i pobedi Brazil! (VIDEO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: KATAR UŽIVO: Marokanci otkrili šta misle o Halilhodžiću!

12 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime