Partizan će u sredu odigrati utakmicu 19. kola Super lige Srbije protiv lučanske Mladosti. Publike neće biti, ali će moći da se kupe virtuelne ulaznice.

Dobro se zna da se svi sportski događaji organizuju bez prisustva navijača zbog pandemije korona virusa, ali će ulaznice ipak moći da se kupe. Povod je human. Cena karte je od 200 do 400 dinara, a kompletan prihod namenjen je dečaku Dejanu Radojčiću koji živi bez oba roditelja.

-Kupi svoju virutelnu ulaznicu za meč 19. kola FK Partizan – FK Mladost Lučani i pomozi malom Dejanu Radojčiću!

Usled pandemije Kovid-19 od aprila 2020. godine prisustvo publike na stadinima širom Srbije nije moguće. Kako bi FK Partizan sa svojim navijačima nastavio tradiciju donacija i humanitarne pomoći onima kojima je to potrebno, pozivamo vas da kupite svoju virtuelnu ulaznicu za meč FK Partizan – FK Mladost Lučani i tako pomognemo malom Dejanu Radojčiću koji živi bez oba roditelja sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Sve što je potrebno je da na sajtu www.ticketline.rs kupite svoju online virtuelnu ulaznicu po sledećim cenama:

Tribine: Jug, istok, zapad 200 i lože: Istok, zapad – 400 dinara,

Izaberite svoje mesto na stadionu, izaberite kao vrstu ulaznice PDF ulaznicu, izaberite način plaćanja online plaćanje karticom i nakon unošenja podataka sa platne kartice i izvrešenog plaćanja na mejl koji ste naveli će Vam stići Vaša PDF ulaznica. Odštampajte svoju PDF ulaznicu. Postavite svoju PDF ulaznicu na svoj otvoren Instagram profil uz #virtuelnekartafkpartizan

Prihod od kupljenih ulaznica ide za pomoć malom Dejanu! Ako ne možemo fizički da budemo zajedno, ujedinjeni možemo sve! – navedeno je na sajtu crno-belih.

Utakmica će biti odigrana u sredu, sa početkom u 14 časova.

Ovo kolo je ujedno i poslednje u kalendarskoj godini.

“Ogrešio sam se o Marka Nikolića”

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Dejan Nedić: Iskrenost je moja najveća vrlina! | MOJ UGAO #06

6 KOMENTARA

  1. Treba da se organizuje humani derbi, mislim da bi se mnogo više para prikupilo a i da se malo smire strasti i da se zajedno učestvuje u nekom humanitarnom događaju.

  2. Izuzetna humana akcija da se decku bez oba roditelja obezbedi dostojansven zivot uz pomoc od prodaje virtuelnih ulaznica…Sjajna ideja…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime