Fudbaler Partizana Sejduba Suma će posle opsežnih medicinskih pregleda biti mesec dana van terena.

Da podsetimo, Suma se povredio nakon starta fudbalera Crvene zvezde Seku Sanoga na 163. večitom derbiju koji se održao u nedelju.

Iz Partizana poručuju da je povreda toliko ozbiljna, da minimalan napor u toku dana može dovesti do potpunog gubitka vida.

U nastavku se navodi da je sam igrač imao ‘sreću’ jer da je  povreda bila 2 mm dalje na licu mesta bi izgubio vid i oko.

Želimo brz oporavak Sumi.

ZDJELAR NEMA DILEMU: Ispustili smo pobedu, bili smo mnogo opasniji od komšija

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Dejan Radonjić: Crvena Zvezda je najlepša epizoda u mojoj karijeri | MOJ UGAO #03

11 KOMENTARA

  1. Nije namerno sigurno hteo da ga povredi…sve je u zaru borbe…a necu ja da se prepucavam sa nekim sto su se dva afrikanca zakacila na terenu u Srbiji.

  2. bila je tvrda utakmica s dosta kontakta i faula,ali nisam video ni jedan derbi da je Zvezda toliko bila i tukla na terenu pa to je strasno,toliko zutih i a trebalo je biti i neki crveni to je sigurno,ono je bilo strasno,kao da su namerno to radeli

  3. da ne poverujes da je toliko ozbilno,nije ga namerno zakacio to se videlo,mahinalno ga je zakacio rukom,a ispostavilo se bas opasno,jeste onaj cepanica i drvoseca ali ovo zaista nije bilo namerno i nadam se da ce sve biti u redu

    • Videlo se da nije bilo namere, a i na usporenom snimku se videlo kao da ta povreda nije nista kad ono djavola

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime