REŠENA DILEMA: Stojković objasnio koji Zvezdaš je na kraju kumovao Mitru!

filip stojković-vujadin savić-mitrović-svadba-kum
Stojković je, ipak, kumovao Mitroviću (FOTO: Starsport)

Kao bomba je odjeknula vest da se Aleksandar Mitrović, veliki Partizanovac, ženi baš 29. maja – omiljeni dan svih Zvezdaša.

A, posebno je zanimljivo što mu je kumovao bivši igrač Crvene zvezde, Filip Stojković. Iako se u medijima pojavila informacija da mu je kum Vujadin SAvić, Stojković je za Kurir objasnio čitavu zabunu.

– Zna se ko je kum! (smeh) Ma, to je neko pustio buvu na dan svadbe i onda je sve krenulo. Znate i sami kako to ide. Niko ne proverava, samo se prepisuje. Tokom svadbe, neko je video preko telefona vest na raznim sajtovima, tako smo i saznali. Smejali smo se i dobro zabavljali – otkriva Filip Stojković za Kurir i otkriva kako se osećao Vujadin Savić:

– Vujadin je brat! I on je bio u čudu, kad je video info da kumuje Mitru. (smeh)

Govorio je Stojković i o prijateljstvu sa Mitrovićem.

– Bili smo cimeri u mlađim selekcijama, još iz vremena kada smo bili klinci. Jednom prilikom smo se dogovorili da će prvi koji se bude ženio za kuma uzeti onog drugog. I eto, kad sam se ja ženio Mitar mi je bio kum, a onda smo naše prijateljstvo učvrstili duplim kumstvom u prošlu subotu. Jedan drugom kumovali smo pred Bogom i narodom. (smeh)

Mikrofona se “latio” na svadbi i Savo Milošević.

– Zapevao je i Savo, ispunio je nekome želju. Otpevao je dve pesme. Ne peva, kao što je igrao, ali bilo je korektno. (smeh)

Filip Stojković trenutno se nalazi u Crnoj Gori, ali je otkrio i naredne planove.

– Tu sam kod tazbine. (smeh) Imam još nekoliko dana za odmor, pa rekoh da iskoristim. Sedam dana sam se spremao sa kumom za svadbu. (smeh) Uskoro se vraćam za Beograd, krećem sa treninzima, a onda pravac Beč, jer nam pripreme počinju 14. juna.

SLAVLJE NA BALKANSKI NAČIN Micićevo pevanje obišlo Evropu! (VIDEO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Dejan Savićević: Titulu u Bariju mi ne mogu oduzeti!

 

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime