Srpska izreka na britanskom brdu: Od bicikla napraviše polni organ!

biciklizam

Nije ni to loš marketinški potez. Koliko vas je zapravo znalo za Tur Velike Britanije ili o njemu bilo šta polemisalo? Ipak, umesto da se priča o trenutno aktuelnoj La Vuelti, Britanci su uspeli da se priča o njihovoj biciklističkoj trci.

A u tome su uspeli na sličan način kao što se pre nekoliko meseci pričalo o FK Slatina – neko je želeo da bude duhovit, pa je preko velike površine nacrtao muški polni organ.

KO OSVAJA TUR DE FRANS 2019?

Naime, radi se o brdu u Ilfrakombu. Tamo je, preko čitavog brda bio naslikan bicikl, kao umetnički prikaz u cilju promocije Trke oko Britanije. Ipak, nekome se bicikl “nije dopao”, pa je rešio da napravi veliku transformaciju.

I to poprilično veliku. Lokalni mangupi su centralni deo bicikla sklonili i rearanžirali tako da daje sliku muškog polnog organa. Preko celog brda.

Srpska izreka na britanskom brdu: Od bicikla napraviše polni organ!

Na Turu Velike Britanije ove godine učestvuju i biciklisti poput Krisa Fruma i Džerejnt Tomas, ovogodišnji pobednik Tur de Fransa. Publika je u ponedeljak izašla da bodri ove velike zvezde biciklizma i pruži im podršku na etapi kroz Ilfrakomb, ali očigledno su imali šta da vide.

Ne zna se ko su počinioci ovog dela i da li je samo u pitanju tipično britanska šala, ali nas je ova slika podsetila na jednu srpsku izreku…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime