Srpska improvizacija: Zvezdara tribine ugurala u brdo!

Zvezdara

Koliko puta smo samo izgovorili da su ljudi na ovim prostorima snalažljivi? Da se sve rešava putem štapa i kanapa? I sada smo dobili još jednu potvrdu te maksime.

U fudbalskom klubu Zvezdara su svoj prostor za navijače prilagodili uslovima i mogućnostima. Naime, ovaj klub, koji se takmiči u Zonskoj ligi Beograd, četvrtom rangu takmičenja, uklesao je jednu tribinu u brdo.

Kada se već brdo našlo sa bočne strane terena, u klubu su se, primetićemo, mudro dosetili i svojim navijačima omogućili da se udobno smeste. U brdo su uklesali stepenice i na taj deo postavili zeleni itison. A na njemu – crvene stolice.

Doduše, tribina nije preterano velika, ali ni to nije naročito važno. Tri reda crvenih tribina su tu da omoguće komfor navijačima koji uživaju u nižerazrednom fudbalu. A ovakav zanimljiv detalj nije prošao nezapaženo na internetu.

Zvezdara ove sezone, osim u stvaranju tribina, napreduje i na fudbalskom planu. Na polusezoni Zone Beograd posle 15 odigranih kola, Zvezdara se nalazi na trećem mestu. Imaju 31 bod, četiri manje od lidera Brodarca pa je za očekivati videti više publike na stadione Zvezdare tokom prolećnog dela sezone.