SPIRIDONOVIĆ PRIZNAO: Pogrešio sam! Sada sledi…

srđan spiridonović
Spiridonović ispričao šta se dešavalo u Turskoj (FOTO: Pedja Milosavljevic/Starsport)

Srđan Spiridonović je imao veoma neuspešnu “epizodu”, na pozajmici u Genčlerbirligiju.

Vezni fudbaler je i dalje pod ugovorom sa Crvenom zvezdom, a šta se sve dešavalo u prethodnom periodu je i objasnio. Upisao je samo šest nastupa u turskom prvenstvu, tačnije na terenu je proveo samo 84 minuta.

-Kada se Genčlerbirligi pojavio kao potencijalna opcija razmišljao sam dugo. Posavetovao sam se i sa nekoliko igrača koji su igrali u turskom prvenstvu, kazali su mi sve najbolje. Delovalo je kao odlična prilika da igram u jakoj ligi sa dosta velikih klubova. Nažalost, u ovom poslu sve može da se promeni preko noći i na kraju se ispostavilo kao pogrešan potez.

Kad sam stigao u klub, posle dva dana zbog loših rezultata ostavke su podneli sportski direktor i trener, koji su me doveli. Nedugo zatim opet je došlo do smene trenera i u klubu je nastao pravi haos. Dva sportska direktora i trojica trenera su promenjena za dva meseca. Klub se našao u velikim problemima, kao što se vidi na tabeli.

srđan-spiridonović-zvezda-bonus
Spiridonović bio neuspešan na pozajmici (FOTO: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto)

Bukvalno nisam ni dobio šansu za četiri meseca. Za mene je to bilo jako teško, jer sam poslednjih godina u svakom klubu bio konstantan i igrao dobro – rekao je Spiridonović za Sportski žurnal i otkrio naredne planove.

-Imam još dve godine ugovor sa Zvezdom. Razmišljam samo o pripremama i novoj sezoni sa šampionom Srbije. Svaki dan je novo dokazivanje. Boriću se kao i dosad, a šta donosi budućnost videćemo. Ne bih prihvatio pozajmicu u neki od superligaških klubova – zaključio je Spiridonović, nekadašnji igrač Austrije, Vićence, Admire, Panioniosa i Pogona.

BLIŽI SE TURNEJA: Stojković vodi “Orlove” u Japan, zakazane dve utakmice

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MARKO PANTELIĆ | Priče iz kraja #32

9 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime