SRBIJA IPAK OTIŠLA NA EURO Stigla je i do završnice, zahvaljujući dvojici igrača

uefa-eeuro-srbija
Srbija ima predstavnike na eEURO 2021 (FOTO: Konami)

Sa fenomenalnom igrom naših momaka Marka ”Roksa” Roksića i Stefana ”Kepa” Slavkovića, Srbija je savladala reprezentacije Turske i Poljske i plasirala se u četvrtfinale UEFA eEURO 2021 šampionata.

Juče je počela finalna faza UEFA eEURO 2021 šampionata, gde su se sastali najbolji evropski PES timovi. Među njima je i Srbija, koja je imala izuzetan prvi dan takmičenja.

Našu reprezentaciju predstavljaju dva naša najbolja i najpoznatija igrača, Marko ”Roksa” Roksić i Stefan ”Kepa” Slavković, koji su takođe saigrači u čuvenom italijanskom timu, Romi.

Na prošlogodišnjem evropskom prvenstvu osvojili su srebrnu medalju, a posle jučerašnjeg dana već izgleda kao da su na dobrom putu da osvoje zlato.

Ekipe su podeljene na 4 grupe od po 4, a samo dva najbolja tima iz svake grupe prolazi u narednu fazu takmičenja. Sve utakmice do finala će se igrati na dve dobijene partije, dok će se veliko finale igrati na tri dobijene partije.

Ovako izgledaju sve grupe:

Grupa A
Srbija
Crna Gora
Poljska
Turska

Grupa B
Rumunija
Hrvatska
Portugal
Rusija

Grupa C
Španija
Grčka
Holandija
Nemačka

Grupa D
Francuska
Izrael
Ukrajina
Italija

Srbija je prvo ušla u okršaj sa reprezentacijom Turske, i malo je reći da su naši momci bili ubedljivi. Trijumfovali su sa rezultatom 7-3, čime su rezervisali duel sa reprezentacijom Poljske, koja je savladala reprezentaciju Crne Gore sa rezultatom 3-2.

Sa veoma jakim početkom, Srbija je dobila vetar u leđa i uspela da osigura pobedu u utakmici sa reprezentacijom Poljske sa rezultatom 3-2. Snimak ovog meča možete pogledati ovde.

Mečeve možete pratiti na zvaničnom UEFA YouTube kanalu, dok naše momke možete gledati i na zvaničnom YouTube kanalu Fudbalskog saveza Srbije.

Četvrtfinale, polufinale i veliko finale će se odigrati 10. jula. Timovi će se se boriti za nagradni fond od €100,000, a šampioni će osvojiti dodatnih €40,000.

PONOVO ZAJEDNO! Vladan Milojević u AEK doveo važnog igrača iz perioda u Crvenoj zvezdi!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Mirko Poledica: Nismo odustali od štrajka ispred Fudbalskog saveza Srbije | Sport Fokus EP11

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime