NIJE LOŠE Srbija dobila raspored na Evropskom prvenstvu

nikola karabatic-srbija-francuska-rukomet
Srbija je dobila raspored na Evropskom prvenstvu (FOTO: Srdjan StevanovicSrdjan Starsportphoto ©)

Izuzetno tešku grupu je dobila naša reprezentacija na Evropskom prvenstvo, ali bar raspored nije loš pa će Srbija šampionat u Mađarskoj i Slovačkoj otvoriti mečom sa Ukrajinom.

Evropska kuća rukometa je danas i zvanično objavila kompletnu satnicu za Evropsko prvenstvo koje će biti otvoreno 13. januara 2022. godine mečom između domaćina Mađarske i Holandije od 20.30.

Raspored naših momaka nije loš pa će tako Srbija 13. januara od 18 sati odmeriti snage sa Ukrajinom. Duel protiv Hrvatske na programu je 15. januara od 20.30 sati, dok se poslednja utakmica u grupi protiv Francuske igra 17. januara od 20.30.

Prve dve reprezentacije iz svake od šest grupe idu dalje i potom formiraju dve nove grupe odakle će samo dve otići direktno u polufinale.

Naša grupa se ukršta sa grupama A i B, odakle ćemo dobiti rivale u potencijalnoj drugoj fazi, u kojima su smeštene reprezentacije Slovenije, Danske, Crne Gore i Severne Makedonije (grupa A) i Portugala, Islanda, Holandije i Mađarske (grupa B).

Polufinalni dueli na programu su 28. januara od 18 i 20.30 sati, dok je finale zakazano za 30. januar u 18 sati u Budimpešti.

VEĆ JE RADIO TAMO: Vujović ima novi posao?

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MARKO PANTELIĆ | Priče iz kraja #32

5 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime