Državno finale Sportskih igara mladih Srbije i zvanično je počelo u Brzeću, na Kopaoniku i to žrebom za takmičenje u ekipnim sportovima.

Ovo je sedmi put da će se završnica najlepše sportske priče za decu održati u našoj zenlji. A ove godine trajaće naredna tri vikenda, od petka do nedelje.

Prvog vikenda finalna takmičenja održaće se u rukometu za dečake i devojčice, turniru Lino između dve vatre, tenisu, stonom tenisu i šahu.

Ceremonija Svečanog otvaranja zakazana je na terenima hotela Junior, u subotu od 10.00 časova.

– Nastavljamo da širimo osmehe dece Srbije. Za nas je posebno važno to što smo naš kofer zaista napunili sa mnogo osmeha i pozitivne energije i uspeli da krstarimo širom Srbije. I pored epidemiloške situacije mi smo zadovoljni sezonom i realizacijom Igara i puni dobrih utisaka došli smo u Brzeće, gde ćemo se družiti naredna tri vikenda – poručila je predsednica Sportskih igara mladih Srbije Ivana Jovanović.

Uz Ivanu Jovanović, kuglice na žrebu su izvlačili Vladan Milić, direktor hotela Junior Nikolas Sliousaregko, predstavnici koordinatora Filip Komarica i Mirko Petrović.

Državno finale održava se u skladu sa svim epidemiološkim preporukama Vlade Srbije i Kriznog štaba.

OTKAZANO: Zvezda neće igrati u finalu Glorija kupa!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Fudbalski kutak: Udarac iz ugla #14 | FK MLADOST Bački Petrovac

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime