Posle Memorijala heroj sa Košara, Gucunja dobio i u ulicu u Somboru

5
memorijal miroslav gucunja-veljko ražnatović
Detalj sa Memorijala "Miroslav Gucunja" (FOTO: Ustupljena fotografija)

Miroslav Gucunja će u svom gradu Somboru dobiti ulicu.

Gucunja je stradao u bici na Košarama, a posle Memorijala koji je prošle godine održan u njegovom Somboru, bokserski klub iz tog grada je uz podršku svog takmičara Veljka Ražnatovića i fondacije “Junak” uspeo da se izbori da Miroslav dobije i svoju ulicu.

-Hvala Veljku, hvala “Junaku”, kao i svim ostalim ljudima koji su nam pomogli u ovom poduhvatu da se bar donekle odužimo našem heroju koji je dao svoj život za bolje sutra Srbije i dece koja žive u njoj – rekao je Stojan Knežević, prvi čovek BK Sombor i tvorac memorijala “Miroslav Gucunja”.

Oglasio se i Ražnatović putem društvenih mreža.

-Hvala Bogu na njegovom daru. Još se sećam koliko me je ganulo kad sam na memorijalu u Somboru zagrlio majku našeg heroja, taj trenutak nikada neću zaboraviti. Nijednog našeg junaka ne smemo da zaboravimo, svaki dan bi trebalo da se podnose ovakve inicijative da probamo koliko toliko da im se odužimo – napisao je Ražnatović koji je trenutno na Vladikavkazu.

Njegov naredni meč zakazan je za 15. maj u Minhenu.

Borovčanin o izazovima: Jedva čekamo Regionalnu ligu, o boksu se priča

OBAVEZNO POGLEDAJTE: NIKOLA ŽIGIĆ | Priče iz kraja #31

 

5 KOMENTARA

  1. Ovo je pravi gest da se nikad ne zaborave ti divni junaci i ponos nase zemlje!Bilo bi dobro kad bi svi dobili neko obelezje,ime ulice u svom gradu za uspomenu i vecito secanje…

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime