RAT SE NASTAVLJA: Spartak uporedio Spaletija sa Sadamom Huseinom?! (VIDEO)

lućano spaleti-napoli-trener-spartak moskva
Spartak je žestoko udario po Spaletiju! FOTO: Guliver

Odjek koji je izazvao Lućano Splaeti nakon utakmice sa Spartakom iz Moskve se ne smanjuje. Nakon što je trener Napolija odbio da se rukuje sa kolegom Ruijem Vitorijom usledile su žestoke reakcije.

Najpre Vitorija nije mogao da poveruje da kolega sa klupe Napolija ne želi da mu pruži ruku nakon utakmice zbog čega je bio šokiran.

Potom su i na društvenim mrežama Spartaka neprimereno reagovali upoređujući Spaletija sa Sadamom Huseinom?!

Naravno, to nije bilo direktno rečeno, ali je napravljena foto-montaža koja je identičan prikaz objavljivanja Amerike svetu vesti da je ozloglašeni diktator – uhapšen.

Nije ni to bilo dovoljno administratorima ruskog kluba, već su nastavili da vređaju italijanskog stručnjaka nazivajući ga klovnom.

A na sve to italijanski stručnjak je imao spreman odgovor tvrdeći da je to odbijanje rukovanja samo reakcija na nepoštovanje Vitorije.

– Zašto se nisam rukovao? Zato što me nije pozdravio pre utakmice. Kada vidite goste, treba da ih pozdravite odmah, a ne na kraju utakmice, posle poraza. Bili smo udaljeni deset metara, nije me pozdravio. U takvim situacijama uvek odem do protivničkog trenera i stisnem mu ruku – obrazložio je Spaleti.

Očigledno da to Rusima nije bilo dovoljno i da su zaista žestoko udarili po treneru Napolija. Sigurno da je i nervoza imala udela kod Spaletija.

Njegovi fudbaleri su ponovo poraženi od Spartaka, ovoga puta sa 2:1 i treba im mnogo matematike kako bi obezbedili proleće u Ligi Evrope.

Kako god bilo, za potez Spartaka zaista nema objašnjenja, mada je i Spaleti mogao daleko bolje da se postavi…

OGLASIO SE I MITROVIĆ: Evo zašto Srbin nije bio u sastavu Fulama!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: FMP Meridian – Promocija

6 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime