LEGENDARNA GLUMICA UPUTILA IZVINJENJE ĐOKOVIĆU: Retvitovala sam, a nisam znala o čemu se radi!

4
novak đoković-zverev-publika
Đokoivć se vraća u Srbiju?! (FOTO: Guliver Images)

L’Ekip je, slučajno ili namerno, napravio pravu pometnju u svetskom tenisu i “nterao” brojne javne ličnosti da “napadnu” Novaka Đokovića.

Podsetimo, L’Ekip je Đokovićev odgovor o pritisku u sportu stavio ispod izmišljenog pitanja o mentalnom zdravlju i problemima Naomi Osake i Simon Bajls.

Nakon toga, reagovali su mnogi, a sada je stiglo i jedno izvinjenje.

Čuvena američka glumica Suzan Sarandon,izvinila se Novaku Đokoviću zbog neopravdanih kritika.

Naime, ona je nasela na lažnu informaciju da je Novak Đoković „pametovao“ Simon Bajls i Naomi Osaki kako treba da se nose sa pritiskom.

– Retvitovala sam citat o Simon Bajls, koji je pogrešno bio interpretiran za Novaka Đokovića i izvinjavam se što sam to podelila pre nego što sam znala o čemu se radi – napisala je Suzan, dok neki drugi nisu našli za shodno da se izvine srpskom igraču.

LEGENDA NA STRANI ĐOKOVIĆA: On se ne plaši da uđe u “rovove”!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Vladimir Kuzmanović: Optužili su me da sam sina ubacio u reprezentaciju! | Sport Fokus S1EP15

 

4 KOMENTARA

  1. Suzan Sarandon je bar uputila javno izvinjenje,dok drugi nisu ni to!Drustvene mreze privuku korisnike na lazne objave i masa to prihvata,bez da se udubljuje u istinu!!!! Tako se stralno manimpulise sa medijima!!!!

  2. Važno je da je uvidela grešku i da se javno izvinila. Neka joj ovo bude za nauk da prvo proveri o čemu se radi pa tek onda može da tvituje, retvituje, komentariše itd. i sl.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime