ČIST VAZDUH – ČISTA POBEDA: Prvotimac FMP Meridiana podržao akciju ozelenjavanja (FOTO)

marko pavićević-fmp meridian
Marko Pavićević (FOTO: Meridian)

„Čist vazduh – čista pobeda“ – akcija kompanije Meridian i Ministarstva zaštite životne sredine, nakon ozelenjavanja brojnih opština u Srbiji zaokružena je izložbom na Kalemegdanskoj tvrđavi, kojoj je prisustvovao i prvotimac KK FMP Meridian, Marko Pavićević.

Podsetimo, velika ekološka akcija započeta je u martu ove godine, a sve je zaokruženo postavkom na Kalemegdanu, koja će nas podsećati na veliku akciju Meridiana i Ministarstva.

Priliku da poseti izložbu imao je i Pavićević, koji je ispred kluba istakao da su izuzetno ponosni na delanje i u oblasti društvene odgovornosti.

– Sjajno je što Meridian neguje prave vrednosti i što pored sporta utiče i brine i o prirodi. Naš klub je veoma ponosan što ima Meridian kao partnera – rekao je Pavićević prilikom posete izložbi.

Marka, kao i ostatak tima FMP Meridiana sada očekuje nastavak priprema za nove izazove, pre svega kvalifikacije za Ligu šampiona.

marko pavićević-fmp meridian
Marko Pavićević (FOTO: Meridian)

Meridian Eco Donacije – Milion stabala za Srbiju

Kompanija Meridian je nedavno pokrenula i program direktnih donacija za projekte iz ekološkog programa (Meridian Eco) – za sve korisnike (igrače) kreirana je posebna opcija na sajtu meridianbet.rs koja nosi naziv „Donacije”, gde je moguće izvršiti individualne donacije za projekte čišćenja reka, jezera, vazduha, donacije novih sadnica, što će sve zajedno uticati na kvalitet života i javnog zdravlja u celoj Srbiji.

Time je Meridian jedina kompanija iz industrije igara na sreću koja je u društveno odgovorne projekte neposredno uključila i svoje korisnike.

Zelena agenda

Serija društveno odgovornih projekata i aktivnosti Meridiana više od dve godine ne zaustavljaju se niti jednog jedinog dana, kako u Srbiji tako i u više od 30 zahtevnih tržišta EU i sveta u kojima kompanija posluje.

Veliki projekat pošumljavanja Srbije deo je Meridianove kompanijske “zelene agende”, koja još od 2020. na svim uplatnim mestima u Srbiji i regionu koristi najsavremenije prečišćivače vazduha, konstruisane u skladu sa Direktivom EU 125/2009 o uslovima kvaliteta vazduha u zatvorenim prostorijama i najvišem eko-standardu na celom kontinentu – CEN 14511.

ČIST VAZDUH – ČISTA POBEDA: Kompanija Meridian i Ministarstvo “zaokružili” fantastičnu ekološku akciju izložbom na Kalemegdanu

OBAVEZNO POGLEDAJTE: KK FMP MERIDIAN POČEO PRIPREME: testiranja, prvi trening i izjave

 
 

1 KOMENTAR

  1. Ovo je najbolja akcija i svi je od srca podrzavamo,da se planeta Zemlja sacuva nasoj deci i unucima,jer akcijom ozelenjavanja se obezbedjuje kiseonik,osnovni uslov opstanka!!!!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime