NE IDE MU NA TERENU, A NI VAN NJEGA: Ruši se Mesijev hotel od 30 miliona evra!

Lionel Mesi-PSŽ
Mesi pozitivan na koronavirus! (FOTO: Guliver images)

Od početka sezone i dolaska u Pari Sen Žermen ne ide Lionelu Mesiju na terenu. A po svemu sudeći na van njega, pošto se ruši hotel u vlasništvu Argentinca.

Naime, Mesijevi problemi sa hotelom su počeli od same kupovine koju je argentinski fudbaler obavio još 2017. godine i to za 30.000.000 evra!

Radi se o hotelu koji se nalazi u Barseloni, a koji je izvesni biznismen Fransisiko Sančez Rodrigez sagradio 2013. godine.

Ali, da se vratimo četiri godine unazad kada je Rodrigez tražio dozvolu za hotel i dobio ju je. Međutim, kako je to posebno u Srbiji poznato, prekšrio je uslove projekta.

Španski biznismen je sagradio više nego što je smeo pa zato nikada nije dobio dozvolu za potpunu legalizaciju objekta.

Kada je shvatio da nema kud sa njim, prodao ga je Mesiju koga je tom prilikom uverio da nema nikakvih problema sa hotelom i da je sve u najboljem redu.

Prosto deluje neverovatno da je Mesi isplatio 30.000.000 evra za tu investiciju sve dok se nije oglasio sud koji je naložio da se hotel – sruši.

Argentinac je naravno uložio žalbu, ali je španski sud bio neumoljiv i potvrdio prvobitno odluku što praktično znači da je Mesi bacio 30.000.000 evra niz vetar.

Doduše, za očekivati je da sada Mesi tuži Rodrigeza koji ga je očigledno nasamario i koji je znao za sve moguće probleme.

Jedina uteha Mesiju u ovom periodu je ta što je (ne)zasluženo osvojio Zlatnu loptu pa će verovatno lakše podneti potpuni poraz kada je u pitanju skupocena investicija…

GLAS IZ DANSKE: Eriksen se vratio treninzima!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Prva pobeda pod novim nazivom: FMP Meridian slavio protiv Cibone!

14 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime