Slobodan Klipa o Vanji Marinkoviću, Simaniću, Dončiću i Majklu Odžou u Crvenoj zvezdi (VIDEO)

Slobodan Klipa Meridian UŽIVO

Još jedan gost naše Meridian UŽIVO emisije bio je Slobodan Klipa. Selektor U17 reprezentacije Srbije pričao je sa nama o mladim talentima, ali i o nekim sada aktuelnim igračima poput Luke Dončiča.

Razgovorali smo sa njim o statusu Boriše Simanića, a selektor srpskih kadeta je istakao da je krilni centar prebrzo otišao u Crvenu zvezdu.

Ja ne znam ko odlučuje o karijerama tih mladih igrača, neko je odlučio da on bude u Crvenoj zvezdi, a mislim da je bio premlad, da je trebalo da igra u FMP-u još pre tri godine. U KLS-u bi se naigrao, ali nije to razlog da on ne postane igrač. Znam da Bogdanović dve godine nije igrao, pa je postao vrhunski igrač“, istakao je Klipa.

NBA PLEJOF – KVOTE NA LEBRONA, HARDENA I KARIJA!

Pričali smo i o Vanji Marinkoviću, za koga je naglasio da ima neverovatne predispozicije i šut koji se retko viđa, ali da je moguće da mu je nedostaje liderski kapacitet. Što se tiče Fajnal Fora Evrolige naš gost je pričao o Žalgirisu i Vasi Miciću.

Za srpskog pleja smatra da ga tek čekaju najbolje partije u karijeri, te da je Crvena zvezda trebalo da produži saradnju sa njim i sačeka njegov dalji razvoj.

POGLEDAJ CELU EMISIJU SA SLOBODANOM KLIPOM! 

Pričali smo i ovogodišnjim senzacijama iz FMP-a – Aleksi Radanovu i Majklu Odžou, a Klipa je imao samo reči hvale za snažnog Nigerijca.

Ja nemam dilemu da li on može da igra u Crvenoj zvezdi. Ono zašto ja mislim da on može da igra je ono što publika ne zna, a to je da on trenira najbolje na svetu. Igrač koji vam trenira fenomenalno on zaslužuje poštovanje do te mere da mu veruješ. Ja očekujem da on ima karijeru u Crvenoj zvezdi“, istakao je naš gost.

A KO OSVAJA NBA? ČETIRI IMENA SU OSTALA!

Što se tiče Evrolige Klipa smatra da je nagradu za MVP-a finala zaslužio Fabijan Kozer, ali smatra da je pred Lukom Dončićem zbog neverovatnog odnosa sjajna karijera.

Pričali smo i o tome šta čini vrhunskog igrača, o Janu Veselom, Miroslavu Raduljici, Milošu Teodosiću ali i Kosti Peroviću i Draganu Laboviću.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Molimo Vas ovde unesite svoje ime